vješta igra boja

Najbolje odjevena kraljica: Razigrani stajling kraljice Maxime uvjerit će vas da haljina u ovoj nezahvalnoj boji itekako može biti dobar izbor

09.06.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima prilikom svakog javnog pojavljivanja oduševljava modnim kombinacijama. Vrlo rado kombinira moderne i odvažne odjevne predmete, a nerijetko poseže za odjećom jarkih boja i efektnih uzoraka. Ovog puta pokazala je vrlo razigrani stajling i uvjerila nas kako smeđa boja ne mora nužno biti dosadna ni monotona

Kraljica Maxima posjetila je Beerze Bulten, obiteljski kamp za odmor, tijekom posjeta regiji Zwolle, a povod posjete bio je razgovor na temu razvoja na tržištu rada. Premda je sastanak imao poslovni predznak Maxima je poglede privlačila upečatljivom modnom kombinacijom, a dobro raspoložena kraljica nije skidala osmijeh s lica te je u jednom trenutku i pozirala s maskotom kampa.

Premda mnogi smeđu boju smatraju poprilično monotonom, a haljine u zemljanim tonovima nerijetko nezahvalnima za modne kombinacije, Maxima, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, pokazala nam je kako vještim kombiniranjem i igrom bojama smeđa haljina može biti itekako laskava. Svilenu chic smeđu midi haljinu dugih rukava osvježila je narančastim remenom kojim je ujedno istaknula struk i stajlingu dala formu. Remen se slagao s donjim dijelom haljine kojeg su prekrivale široke preljevajuće jarko narančaste, zelene i bijele pruge.

Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga kralja Willema-Alexandera (54) i majka kćeri Amalije (17), Alexije (15) i Ariane (14), kombinaciju je upotpunila narančastim antilop salonkama, a u ruci je nosila malu narančastu torbicu na preklop. Rođena Argentinka koja se nakon udaje preselila u Nizozemsku ni ovoga puta se nije odrekla statement nakita pa je tako nosila par velikih narančastih naušnica s cvijećem, ali i omiljenu joj zlatnu narukvicu te crni ručni sat.

Kraljica je prije nekoliko tjedana proslavila 50. rođendan, a tom prigodom puštena je kolekcija poštanskih maraka s njezinim likom. Najveća marka, Koningin Maxima, prikazuje do sada nikad viđenu retro crno-bijelu fotografiju iz kraljičine privatne kolekcije.

Fotografija je snimljena u New Yorku 1999. godine, a prikazuje profil tada 22-godišnje Maxime s pjegicama na obrazima i pramenovima plave kose koji joj padaju do ramena.