SVE ZBOG NJE

Najteži životni ispit svjetskog zavodnika

07.05.2014 u 10:07

Bionic
Reading

George Clooney i Amal Alamuddin vjenčat će se za pet mjeseci u njezinom rodnom Beirutu, samo godinu dana nakon što su se sreli na humanitarnom događaju, a prije nego što ju je zaprosio morao je proći 'ispit' njezine mnogobrojne obitelji

Prijatelji Amal Alamuddin otkrivaju za MailOnline da je ona zahtijevala od Clooneyja upoznavanje s njezinom obitelji prije nego što je kleknuo pred nju jer je morao proći i na njihovom 'ispitu'. Ni osvajanje lijepe odvjetnice nije teklo sasvim jednostavno - Clooney je morao zadobiti njezino povjerenje prije nego što je pristala izaći s njim. A kako je Amal tradicija izuzetno važna, navodno se i sama trebala konzultirati s roditeljima prije izlaska.


Njezina obitelj tvrdi da Amal nikada nisu vidjeli sretniju. Clooneyjem je posebno impresionirana zbog njegovog humanitarnog angažmana, a ne zbog slave i bogatstva. Svidjelo joj se i to što je donedavno najpoželjniji neženja, 52-godišnji Clooney, vrlo tradicionalan kada su u pitanju brak i prosidba te je svoju zaručnicu, 36-godišnju odvjetnicu, zaprosio klečeći.

Iako je glumac želio malo i intimno vjenčanje, libanonska svadbena tradicija uključuje minimalno 200 ljudi. Clooney je sudjelovao u dizajniranju prstena od 7-karatnog četvrtastog dijamanta.

'Ako sve bude teklo po planu, George i Amal bit će muž i žena za manje od pet mjeseci', otkriva prijatelj njezine obitelji.