IZNERVIRANA NAPADIMA

Nakon gafa sa šeširom Melania Trump spremila oštar odgovor za sve koji ju prozivaju

08.10.2018 u 14:25

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump u Gizi se fotografirala ispred piramida, no nije ni slutila kako će njezin stajling naići na negativne komentare javnosti. Iznervirana napadima na svoj račun, Melania je

Melania Trump završila je petodnevni službeni posjet Africi, koji je bio ujedno i njezino prvo samostalno međunarodno putovanje bez prisutnosti predsjednika Donalda Trumpa. No, čini se kako američka prva dama nije ispunila sve uvjete koji su stavljeni pred nju. Nezini stajlinzi izazvali su podsmijeh na društvenim mrežama, pa čak i naišli na osudu javnosti.

Očigledno potpuno nesvjesna afričke povijesti, Melania je za turneju Afrikom odabrala modernu inačicu safari odijela tijekom posjeta Gani. Vrhunac je, naravno, bio stajling koji je odabrala za Egipat. Internet ju je usporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lectera do Renéa Belloqa iz prvog 'Indiane Jonesa'.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj u kojem Melaniju Trump uspoređuje s Michaelom Jacksonom u spotu pjesme 'Smooth Criminal' iz 1988.

Čini se kako je upravo ovaj Melanijin stajling nadmašio čak i čuveni modni gaf - Zarinu jaknu na kojoj je pisalo 'Baš me briga. A vas?' koju je odjenula za posjet granici s Meksikom.

Nakon što je postala predmet sprdnje na Twitteru, Melania je odlučila odgovoriti na prozivke i začepiti usta zlim jezicima. Kada ju je novinarka zamolila da prokomentira kontroverzu koju je u Egiptu izazvala svojim modnim odabirima, lijepa Slovenka imala je spreman odgovor.

Melania Trump Izvor: Pixsell / Autor: TAREK WAJEH/DPA/PIXSELL

'Znate što, upravo smo završili jedno izvanredno putovanje, posjetili smo Ganu, Malavi i Keniju, sada smo ovdje u Egiptu. Želim pričati o svom putovanju, a ne o onome što nosim', odgovorila je vidno iznervirana prva dama.

'Ono što radim jako je važno, sve ono što radimo s USAID-om i što radim kroz svoje inicijative. Voljela bih da se ljudi usredotoče na ono što radim, a ne na ono što nosim', dodala je Melania.

Melania Trump u Egiptu Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Šešire poput onog koji je Melania odabrala za svoj put u Egipat u prošlosti su nosile brojne utjecajne britanske, francuske, španjolske i talijanske vojne ličnosti koje su zapovijedale kolonijalnim vojskama u Africi, zbog čega je veliki dio javnosti njezin modni odabir ocijenio neprimjerenim.

Mnogi smatraju kako prva dama mora posvetiti više pažnje odjeći koju odabire za svoje javne nastupe, kao i to da mora imati na umu koje poruke šalje odjećom.

'Ni mi ne želimo pričati o tvojim modnim odabirima. Mi bismo radije pričali o poruci koju njima šalješ', napisao je jedan ljutiti tviteraš nakon Melanijine izjave koju je dala za medije.

'Za jednu ženu koja se razumije u modu trebala bi znati da se modom šalju poruke, bilo političke ili neke druge', napisala je druga osoba.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN