SKOCKANA OD GLAVE DO PETE

Ne stoji li Barbari Kolar odlično ova kombinacija?

24.09.2013 u 17:57

  • +4

Perfecta Dreams

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na otvorenju novog luksuznog salona visokokvalitetnog namještaja u centru Zagreba Perfecta Dreams u ulozi voditeljice eventa našla se Barbara Kolar

Na otvorenju novog luksuznog salona visokokvalitetnog namještaja u centru Zagreba Perfecta Dreams u ulozi voditeljice eventa našla se Barbara Kolar.

Hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje Perfecta Dreams otvorio je novi luksuzni prodajni salon u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, a između ostalog, ekskluzivna ponuda u salonu je i Jensen krevet koji košta vrtoglavih 25 tisuća kuna, na kojem spava i norveška kraljevska obitelj.

U ulozi voditeljice eventa našla se Barbara Kolar, koja se za ovu priliku decentno skockala. Odjevena u jednostavnu i elegantnu crnu haljinu na preklop Barbara je uspješno kombinirala poslovni look sa ženstvenim.

Crnu haljinu dugih rukava koja joj je sezala do koljena razigrala je upadljivom maramom oko vrata, a cijelu kombinaciju upotpunila je nude štiklama na visoku petu. Tako skockana Barbara je pozirala i sjedeći na krevetu, a mnogi bi se složili kako joj ovakav styling doista odlično pristaje.