STILSKI POGODAK

Nećakinja Julije Roberts oduševila maštovitom haljinom

11.05.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Emma Roberts, lijepa nećakinja glumice Julije Roberts i kći glumca Erica Robertsa, uspjela se istaknuti na glamuroznoj zabavi održanoj na Beverly Hillsu

Poznata kao glumica koja rijetko kad griješi po pitanju modnih odabira ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju pojavivši se u zanimljivoj prugastoj haljini koju potpisuje američki brend Milly.

Haljina imena Maria, predstavljena u sklopu aktualne kolekcije brenda, posebno je laskala skladnoj figuri glumice. Njome se istaknula zahvaljujući detalju šarena prugasta uzorka u tehnici colorblocking, uz dodatak vezica na leđima i bočnoj strani bedara.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Maštovitu koktel haljinu Emma je stilizirala dodacima poput drvene ručne torbice, dugih naušnica i jednostavnim štiklama nijanse nude. Osim po istančanom ukusu za modu, 26-godišnja glumica poznata je po čestim promjenama imidža u vidu boje i dužine kose.

Emma Roberts
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na glamuroznoj holivudskoj zabavi tako se pojavila sa smeđom bojom kose koju je oblikovala nisko spuštenim repom s razdjeljkom i nemarno izbačenim pramenovima. Smeđu boju kose i ležernu frizuru pratio je make-up u zemljanim tonovima.