leopard print

Nestat će s polica: Hit haljina za 40 eura trenutno je najbolja kupovina

01.10.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Popularna street style trgovina Mango u novu kolekciju uvrstila je laskavu haljinu s hit uzorkom leopardovih točkica koja će bez imalo sumnje u trenu biti razgrabljena

Haljine s uzorkom leopardovih točkica trenutno su najpoželjniji komad na modnoj sceni. Nose ih pop dive, holivudske zvijezde i slavne trendseterice, a na Tjednima mode viđa ih se na svakom koraku u street style kombinacijama.

Dizajneri su odavno prepoznali vrijednost ovog bezvremenskog komada i uvrstili ga u modernim reinterpretacijama u svoje nove kolekcije, dobro znajući da im modne ovisnice neće moći odoljeti.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Hit haljina leopard printa i u Mangu

Isto je učinio i Inditexov Mango. Jedna od najpopularnijih high street trgovina u jesensku ponudu uvrstila je predivnu midi haljinu duljine ispod listova, koja je kao stvorena za prijelazni period.

Nabrana tkanina na lijevoj strani struka vješto laska području oko trbuha, dok asimetričan dizajn svemu daje dodatnu dozu efektnosti od koje je teško skrenuti pogled.

Mango haljina leoparda printa Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo

Kako nositi haljinu životinjskog uzorka?

Kratki rukavi odlična su alternativa ljetnim tankim naramenicama, baš kao i nešto duži kroj uz koji ćete ovaj model moći nositi i uz mokasinke, tenisice ili balerinke s jednakom dozom ugode kao i s trendi visokim čizmama.

Leopard print uz to je i vrlo praktičan jer je prigodan i za poslovni look, ležerne šetnje gradom i romantične večere, a pri nižim temperaturama sve što vam je potrebno jest sako ili baloner u tonovima smeđe ili crne.

Pristupačna cijena

Za razliku od haljina s potpisom slavnih modnih kuća, koje se prodaju nerijetko i po četveroznamenkastim ciframa, Mangova haljina dostupna je za pristupačnih 39,99 eura.

S obzirom na to da je riječ o dizajnu koji nikad ne izlazi iz mode, ovu haljinu moći ćete nositi iz sezone u sezonu, a s obzirom na njenu aktualnost, nema sumnje da će u trenu nestati s polica.

ZGODNIJA OD BARBIKE

Stani pa gledaj: Bombastično izdanje zanosne plavuše teško se može nadmašiti

Pogledaj galeriju