VELIKI POVRATAK

Magnet za poglede: Zanosna Eva Mendes modno utjelovila 'mafijašku ženu'

20.09.2024 u 12:54

  • +2

Eva Mendes

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Posljednjih dana uočena na ulicama Velike Jabuke, glumica koja je obilježila desete godine sada ne krije zaluđenost estetikom 'mafijaške supruge'

Zanosna Eva Mendes službeno se vratila

Glumica kubanskih korijena trenutno se nalazi u New Yorku gdje promovira dječju knjigu, a tu prigodu iskoristila je i za značajan modni povratak.

Dana 18. rujna primijećena je u četvrti SoHo u odjeći s potpisom originalne 'mafijaške supruge': predimenzioniranom kaputu ružičaste boje, smeđoj haljini s uzorkom zebre, crnim čizmama do bedara sa vrhom u špic. Sve ih je dizajnirala Stella McCartney, za koju Mendes nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Takozvana estetika 'mafijaške supruge' prošle godine izazvala je senzaciju na društvenim mrežama, kao rezultat 25. obljetnice serije 'Obitelj Soprano', ali i zasićenosti modnog svijeta minimalizmom i estetikom tihog luksuza.

Danas Eva Mendes, prisvajajući ovaj trend, namjerava izboriti svoje mjesto u modnom svijetu.

Žena mafijaša pomalo je 'neuredna' femme fatale. Odijeva se u starinska krzna, uske crne haljine, džempere s okruglim izrezom ili dekoltirane, leopard tajice i salonke - komade svojstvene osobnom stilu odijevanja latino diva Jennifer Lopez i Sofije Vergare kojim se priklanja i zanosna supruga Ryana Goslinga.

Eva Mendes, nova muza estetike 'mafijaške supruge'

Kasnije tijekom dana, Eva Mendes je pružila još jedan odvažan modni trenutak kada je stigla u studio emisije 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'. Nosila je sjajni čokoladno smeđi kožni baloner s printom zmijske kože. Čizme na petu i par narančastih sunčanih naočala upotpunili su njezin look koji također potpisuje britanska dizajnerica Stella McCartney.

Sličan modni pristup imala je i dan ranije, tijekom gostovanja u emisiji 'Good America'. Tada je odabrala lepršavu haljinu leopard uzorka, vodeće u estetici 'mafijaške žene' kakva je modnom scenom dominirala prošlogodišnje sezone jesen/zima.

Kako bi poboljšala svoj outfit, ponovno je odabrala par stiletto čizama, svijetloplavi kaput i par velikih sunčanih naočala, po uzoru na mafijaške supruge iz 90-ih.

  • +6
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: RW / imago stock&people / Profimedia