sve je moguće

Eva Mendes otkrila da razmišlja o povratku glumi

18.09.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Prošao je dugi niz godina otkako se Eva Mendes pojavila na velikom platnu. Glumica se udaljila od ekrana kako bi se usredotočila na odgoj dviju kćeri Esmeralde Amade i Amade Lee, koje dijeli sa suprugom Ryanom Goslingom, no još uvijek drži otvorena vrata za potencijalni povratak glumi

Iako je prošlo 10 godina otkako se Eva Mendes pojavila na velikom platnu, ona još uvijek drži otvorena vrata za potencijalni povratak glumi. Glumica je nedavno svratila u Good Morning America kako bi popričala o svojoj debitantskoj knjizi za djecu, Desi, Mami, and the Never-Ending Worries, kada su je upitali hoće li se ikada vratiti u Hollywood.

'Ne znam. Ako ima zanimljivih uloga... Otišla sam u vrijeme kad sam se prije 10 godina osjećala kao da sam sve učinila. Znate, radila s Ryanom Goslingom. On je najbolji', ispričala je kroz smijeh. 'Bilo je tako važno za moju karijeru raditi s njim tako da je to bio dobar trenutak za jednostavno otići. Dakle, tko zna?', objasnila je.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Privlači pažnju kad god se pojavi u javnosti

Eva nije sjedila potpuno besposlena kod kuće, već se bavila modnim dizajniranjem za New York and Company. Inspiraciju, objasnila je ranije, pronalazi u svojim kubanskim korijenima. Privatni život nastoji držati daleko od očiju od javnosti, plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Podsjetimo, Mendes se na početku karijere pojavljivala u video spotovima Willa Smitha, Pet Shop Boysa i Aerosmitha, a potom je dobila prvu ulogu u filmu 'Djeca kukuruza: Polje užasa'. Do većeg publiciteta došla je angažmanom u prominentnijim holivudskim filmovima kao što su 'Dan obuke' (2001.), 'Bilo jednom u Meksiku' (2003.), 'Prebrzi i prežestoki' (2003.) i 'Ghost Rider' (2007.).

Obiteljski izlazak

Ryan Gosling i Eva Mendes također uživaju na Olimpijskim igrama

Pogledaj galeriju