SVE JE OSMISLILA

Ni u ljetnim mjesecima kraljica Maxima ne odustaje od boja jeseni

25.06.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin je stil živopisan i unikatan

Supruga nizozemskog kralja rođena u Argentini ne boji se modnih iskoraka i rado nosi upečatljive uzorke, boje, krojeve...

Njezin južnoamerički temperament često se ogleda i u modnim odabirima pa je bila itekako zapažena prilikom službenog posjeta muzeju Eye Filmmuseum u Amsterdamu.

Za ovu je prigodu uvijek besprijekorno dotjerana kraljica nosila odvažnu haljinu u boji zlata ukrašenu cvjetnim motivima koju je uparila s elegantnim šeširom u istom tonu i stiletticama od brušene kože. Zanimljivo je da je u tim tonovima u jednom trenutku na rukama imala i kožne rukavice.

Pismo torbica i velike naušnice upotpunili su ovaj svečani look uvijek dobro raspoložene kraljice koja sa suprugom, Willemom-Alexanderom ima tri kćeri.

  • +10
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Inače, nizozemska kraljica je u svibnju proslavila 50. rođendan, a tom prigodom puštena je kolekcija poštanskih maraka s njezinim likom. Najveća marka, Koningin Maxima, prikazuje do sada nikad viđenu retro crno-bijelu fotografiju iz kraljičine privatne kolekcije.

Fotografija je snimljena u New Yorku 1999. godine, a prikazuje profil tada 22-godišnje Maxime Zorreguiete s pjegicama na obrazima i pramenovima plave kose koji joj padaju do ramena.