REBECCA FERGUSON

Nikad ne biste pogodili gdje je zvijezda 'Dine' nabavila svoj totalno cool nakit

01.03.2024 u 12:43

  • +6

Rebecca Ferguson

Izvor: Profimedia / Autor: MM/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Rebeccu Ferguson (40), glumicu koje se mnogi sjećaju i po ulogama u zapaženim filmovima 'Djevojka u vlaku' ili 'Nemoguća misija', možemo vidjeti i u nastavku znanstvenofantastičnog filma 'Dina' redatelja Denisa Villeneuvea, a izazvala je veliku pozornost na njujorškoj premijeri svojim neobičnim, pomalo futurističkim lookom, nadahnutim neopunk/goth stilom

Slavna glumica nosila je all black kombinaciju: crni bodi preko kojeg je imala haljinu s mrežastim i čipkastim detaljima, upotpunivši ovaj dojmljiv stajling neobičnim visokim čizmama od sjajne kože iznad koljena te efektnim nakitom, nizovima srebrnih i zlatnih ogrlica.

U intervjuu za Harper's Bazaar glumica je iznenadila priznanjem kako je nastao taj chic look, za što je zapravo zaslužan njezin suprug!

Naime efektan nakit koji je nosila oko vrata dolazi iz trgovine za kućne ljubimce, u kojoj ih je nabavio domišljati suprug Rory St. Clair Gainer.

  • +15
'Dina 2' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ferguson je tako ispričala da su ona i stilist Tom Eerebout izabrali zanimljivu kombinaciju, koju potpisuje Olivier Theyskens, za premijeru u New Yorku, a njezin suprug tada je došao na ideju kako nadograditi njezino efektno modno izdanje.

Glumica neobične ljepote ispričala je da su stajling podignuli hrpom lanaca za pse, koje je St. Clair Gainer kupio u lokalnoj trgovini za kućne ljubimce.

Dodavši dašak boje jarkocrvenim usnama, svoj stil za tu večer u šali je nazvala 'Madonna na cracku'.

'Više sam gothic, nabrijana sam... Skandinavka sam. Nisam nježna i poput pahuljice, to jednostavno nisam ja', rekla je švedsko-britanska glumica, a koja je i za ulogu u seriji 'Silo' dobila samo pozitivne kritike.

Njezin izgled na premijeri bio je definitivno velik modni odmak od uloge u 'Dini', u kojoj u prvom i drugom dijelu franšize glumi Lady Jessicu, majku Paula Atreidesa kojeg igra Timothée Chalamet.