NEZAOBILAZNI GUCCI

Nikad nije bila bolje odjevena, samo joj je ovo viška

07.10.2016 u 19:31

  • +4

Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jedna od legendarnih žena pop kulture viđena je u New Yorku u hrabroj kombinaciji koju, izuzev sandala, cijelu potpisuje luksuzni talijanski brend Gucci

Da obožava modno riskirati, Beyonce je još jednom potvrdila pojavivši se u kombinaciji koju malo tko može isfurati.

Spomenuta kombinacija djelo je modne kuće Gucci, na čijem je čelu dizajner Alessandro Michele.

Ekscentričnu prirodu novog Guccijeva dizajnera Beyonce itekako cijeni, što je nebrojeno puta dokazala odabirom komada s potpisom talijanske modne kuće, a u najnovijem izdanju zablistala je u komadima iz aktualne jesenske kolekcije čija cjelokupna cifra (bez jakne) iznosi više od 30 tisuća kuna.

Zanimljivost novog izdanja 35-godišnja Beyonce gradila je oko trendi plisirane suknje midi dužine u znaku srebrnih i roza prugica, a upotpunila ju je crvenim štiklama od jednako trendovskog baršuna s potpisom Saint Laurenta.

Uspješan spoj nespojivog Beyonce je, uz spomenute komade, pokušala postići odabirom roza veste s pletenim detaljem leptira i bubamare na leđima te predimenzioniranom roza kožnom jaknom ukrašenom mnoštvom zakovica.

Od modnih dodataka, dominirali su pismo torba i vojnička kapa s Guccijevim logom, a koja je bila višak u ovom veselom i ženstvenom stajlingu.

Svoju kombinaciju začinila je make-upom u znaku crvenog ruža i frizurom nemarnih kečki ispod kojih su se nazirale viseće zlatne naušnice.