LIJEPA KATIE

Nikad nije izgledala mlađe ni elegantnije

20.11.2015 u 12:56

Bionic
Reading

Katie Holmes unijela je pravu dozu elegancije pojavivši se na dodjeli nagrada američkog magazina Variety. Ipak, više od elegantne kombinacije, sve prisutne zadivio je svjež i mladolik izgled 36-godišnje glumice

Iako su na dodjelu nagrada magazina Variety pristigle brojne zvijezde, najveću pozornost dobila je upravo Katie Holmes. Lijepu glumicu rijetko se može vidjeti na crvenom tepihu, stoga je njezin dolazak bio pravo iznenađenje.

Katie Holmes se pojavila u kreaciji dizajnera Zaca Posena, a bila je i u njegovom društvu. Spomenutu kreaciju činile su crna svilena bluza i nabrana suknja midi dužine sa zanimljivim grafičkim detaljima.

Ove odjevne komade glumica je kombinirala s parom uvijek popularnih louboutinki. Ipak, više nego izrazito elegantnom kreacijom sve je zadivila svojim mladolikim izgledom. Svoj djevojački look Katie je naglasila izrazito popularnom lob-frizurom, kojoj ni ona očito nije mogla odoljeti. Kad je u pitanju make-up, odlučila je naglasiti svoje smaragdnozelene oči maskarom i tušem za oči sivkastoplave nijanse.

Prelijepu kreaciju Zaca Posena glumica je upotpunila gotovo neprimjetnim modnim dodacima, poput zlatnih narukvica i prstena.

Katie Holmes se također našla u ulozi prezenterice, a i uručila je nagradu Zacu Posenu, opisavši ga kao osobu s velikim srcem i jednako velikim talentom. 'On je genij i istinski dragulj', rekla je o njemu Katie.