THE LADY

Nikolina Ristović: Slobodno mi se obraćajte s Vi

25.11.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i dizajnerica Nikolina Ristović svakog bi trenutka na svijet trebala donijeti svoje drugo dijete, djevojčicu. Na Facebooku je objavila nekoliko 'selfie' fotografija na kojima ima novu, savršenu frizuru, a u statusu je duhovito napisala da nema razloga da u zdravstvenoj ustanovi ne bude 'The Lady'. Za tportal je potvrdila da je termin poroda – tu

'Ako već odbrojavam posljednje minute svog života u pluralu (slobodno mi se obraćajte s Vi...) nema razloga da u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady', napisala je na svojem Facebook profilu Nikolina Ristović uz nekolicinu 'selfie' fotografija iz jednog beogradskog frizerskog salona.


Iz Nikolinina statusa dalo se naslutiti da je lijepa TV voditeljica obavila posljednje pripreme uoči odlaska u rodilište pa su joj njezini mnogobrojni fanovi poželjeli sreću. A pripreme, čini se, podrazumijevaju i savršenu frizuru.

U svom domu u Beogradu Nikolina Ristović uživa u posljednjim danima trudnoće. Društvo joj pravi njezin pas – pomeranski špic, kojem je lijepa televizijska voditeljica nadjenula ime Arthur, zbog njegova kraljevskog držanja. Ona i njezin suprug, dvije godine mlađi beogradski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, svakog trena trebali bi postati roditelji djevojčice kojoj su odabrali ime, ali ga drže u tajnosti. I njoj i suprugu Vidoju to će biti druga kći. Voditeljica iz prethodne veze ima 17-godišnju kćer Hanu, dok je Vidoje otac petogodišnje djevojčice.
'Ne bih još ništa komentirala, ali termin već jest', napisala je u poruci za tportal lijepa Nikolina.