wow wow wow

Nina Badrić ponovno oduševila stajlingom: Ovaj put nosi haljinu s poznatim potpisom

18.07.2024 u 18:47

Bionic
Reading

Naša glazbenica Nina Badrić priprema novi album i koncert u Areni Zagreb, a obožavatelji jedva čekaju... Crnogorski fanovi sada su imali priliku uživati u Nininom koncertu u Kotoru, a glazbenica je tom prilikom zablistala u efektnoj haljini

Još prije nekoliko dana naš je Fashion Guru rekao kako Nini Badrić odlično stoji crvena boja kada se u Šibeniku pojavila u kratkoj haljinici londonskog brenda SRVC, a sada je domaća glazbenica odlučila servirati još jedan outfit u vatrenoj crvenoj boji.

Nakon što je nekoliko dana odmarala na elitnoj grčkoj destinaciji, gdje se družila s Vatrenim Josipom Juranovićem i njegovom suprugom Lanom te napunila baterije prekrasnim zalascima sunca, Nina se vratila poslovnim obavezama te priredila show u Crnoj Gori.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nina Badrić zablistala u crvenoj haljini

Za nastup u Kotoru naša je glazbenica odabrala haljinu u kojoj je nemoguće proći nezamijećeno!

Riječ je o skupocjenoj haljini australskog brenda Zimmerman čija cijena iznosi čak više od 2.000 eura, no isplatilo se... Efektna haljina od 100%-tne svile ističe se jarkom bojom, ali i zanimljivim lepršavim krojem koji sjajno odgovara zaigranoj prirodi naše glazbene dive.

Efektna haljina sjajno je istaknula i Ninin novi imidž s kratkom kosom, a ljubiteljica mode odlučila se i za velike naušnice s motivom morske zvijezde.

Outfit koji će se dugo pamtiti zaokružila i trendi Alaïa cipelama sa špicem u motivu srca, popularnim modelom koji je zaludio ljubiteljice mode.

Ovaj posljednji stajling nije prošao nezamijećeno, a obožavatelji su joj ostavili pregršt komplimenata u komentarima na Instagramu. Pohvalili su njezin izgled, outfit te joj poručili kako je spremna za crveni tepih!

vladarica scene

Nina Badrić danas slavi 52. rođendan, u 52 fotografije prisjetili smo se njezinih brojnih dosadašnjih izdanja

Pogledaj galeriju