OBRIJAN I OŠIŠAN

Novi imidž Gorana Bare

29.11.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Na Totalnom FM-u Bare je imao ranojutarnji koncert te pokazao svoj novi imidž

'Nadam se da će ovom narodu puknuti film i da će se nešto gadno dogoditi. Ne daj Bože rata, ali netko mora dobiti šamarčinu! Nekog treba za uho. Ovo je previše! Svaki dan u pola osam gledam što se događa u svijetu i u zemlji i godinama se događa isto. Skupina ljudi koje mi biramo nam radi čuda, pljačkaju nas i ponižavaju i ostalo. Mi samo gledamo i gunđamo. Ako mi budemo ovo nastavili trpiti, tako će nam biti. Tko hoće uspjeti, on se učlani u partiju i onda uspije, a ovi drugi su gladni, žedni i nemaju što obući, ne mogu školovati djecu, ne mogu živjeti i tako dalje', ovim se riječima jutros u Doručku na Totalnom FM-u Goran Bare obrušio na aktualnu situaciju u državi, nikoga osobito ne ističući.

Rock koncert rano ujutro je razbio stereotip o rokerima kao noćnim pticama: 'Vjerovao ti ili ne, mi nikad nismo zakasnili. Mi smo kao na zlom nekom glasu, ali fini smo i pristojni!', rekao je Bare i dokazao da jednako dobro zvuči pijuckajući na koncertu kavu i običnu vodu.

Zanimljivo je i da su Facebook Totalnog FM-a zasipali komentari djevojaka i žena koje su sve odreda primijetile da Bare izgleda bolje nego ikada! Svježe obrijan i ošišan, Bare nije htio otkriti tajnu nove svježine kojom zrači. Komentirao je samo da je svojedobno zahvaljujući bivšoj ženi imao pločice na trbuhu poput Spartaka. Ne smatra se atraktivnim, ali tvrdi da je nekad bio jako zgodan.

Bare se požalio da ga smetaju komentari o cijeni karata za nadolazeći koncert u Boćarskom domu jer, kaže, rade bez sponzora, treba platiti dvoranu, a u konačnici će zaraditi tri i pol tisuće kuna. Unatoč skromnoj zaradi, Bare kaže da 'živi fino'. Ako je suditi po tome kako zvuči i izgleda, u potpunosti je u pravu, a Zagrepčanima priprema još jedan fenomenalan rock spektakl.