hit ljeta

Novi trendovi: Evo kakve sunčane naočale nose poznati

23.07.2024 u 06:06

Bionic
Reading

Sunčane naočale glavni su modni dodatak ljeta, a sve više poznatih poseže za neuobičajenim modelima. Pritom nije riječ o nekim 'ludim' verzijama, već o elegantnom odmaku od onog na što smo navikli u hladnim zimskim mjesecima

Za sunčanih dana nikamo ne idemo bez naočala, a okupljanje milijunaša u Sun Valleyju otkrilo je modele za kojima su svi poludjeli! Baš kao da je to pisalo negdje na pozivnici, uzvanici misterioznog 'kampa za milijunaše' pojavili su se noseći sunčane naočale kojima su zajednička bila - stakla u boji.

U zračnoj luci Friedman Memorial u Sun Valleyju održano je događanje poznato i pod nazivom 'ljetni kamp za milijardere'. Riječ je zapravo o privatnom sastanku u organizaciji njujorške investicijske banke Allen & Company. Na ovom se istaknutom događanju okupljaju neki od najutjecajnijih i najbogatijih ljudi iz svijeta tehnologije, medija, financija i zabave.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Na spomenutoj lokaciji tako su se i ovog srpnja okupili mnogi milijarderi, izvršni direktori velikih korporacija, investitori i drugi važni poslovni lideri, a među njima i Jeff Bezos, Bill Gates, Oprah Winfrey, ali i Diane von Furstenberg.

Istaknuti članovi društva šetali su se u ležernim odjevnim kombinacijama, a otkriveno je da su i ljubitelji upečatljivih sunčanih naočala.

Oprah i Gayle King nose moderne sunčane naočale

Oprah Winfrey i Gayle King poznate su kao dugogodišnje prijateljice koje su zajedno prošle kroz mnoge životne izazove. Njihovo prijateljstvo traje više od četiri desetljeća i često se opisuju kao sestre koje nisu povezane krvlju. Oprah, koja je postala globalna ikona svojim talk showom, uvijek naglašava koliko joj prijateljica znači i koliko joj je pomogla u teškim trenucima. King je uspješna novinarka i televizijska voditeljica, a poznata po svom radu u CBS-ovoj emisiji 'Mornings'.

Dvije utjecajne dame uočene su kako nose efektne naočale. Winfrey je odabrala one s ljubičastim staklima, a King je spojila haljinu u plavim tonovima s plavim sunčanim naočalama.

Diane von Furstenberg i Barry Diller potvrđuju trend

Poznata modna dizajnerica Diane von Furstenberg i njezin suprug, medijski mogul Barry Diller zajedno su više od četiri desetljeća, a nekoliko dana srpnja također su posvetili 'kampu za milijunaše'. Von Furstenberg je tom prilikom imala tamnosmeđe leće na naočalama dok je Diller nosio žuti model.

Sunčane naočale retro duha

'Trenutno je aktualan retro revival, s povratkom 70-ih i 90-ih, pa se ove sunčane naočale očito savršeno uklapaju u to', komentirala je slavna stilistica i autorica Kim Appelt za Business Insider.

  • +5
Sunčane naočale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo