OBITELJSKA IDILA

Novi život Kim i Kanyea

19.07.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West nimalo ne pate što su zbog roditeljskih obveza zapustili svoj glamurozni stil života

Slavni je par sve svoje celebrity obveze stavio sa strane kako bi što više vremena proveo s kćeri North.


'Jako uživaju u privatnom vremenu koje provode zajedno. Kanye voli fotografiranje i stalno snima Kim i bebu te stvara uspomene na svoju novu obitelj. Oni žive za sadašnji trenutak, potpuno su se posvetili sebi i svaku minutu žele biti zajedno', pišu mediji.

Nedavno su mediji pisali o tome kako je Kimina majka Kris Jenner savjetovala kćeri da malo uspori. Kris misli da se ne bi trebali vjenčati objašnjavajući kako Kim nakon posljednjeg, 72-dnevnog braka, ne treba još jedan brak koji se može pretvoriti u katastrofu.

Rekla im je da dobro razmisle o svemu. Treći razvod Kim nije nešto ono što Kris želi svojoj kćeri i obiteljskom poslu. Nema sumnje da obitelj želi vidjeti Kim sretnu, ali istodobno je uvjerava da za sreću ne treba biti u braku.

'Kim obožava Angelinu Jolie i Brada Pitta, koje njezina majka koristi kao primjer za to kako veza može biti čvrsta bez velikog 'da'. Kris je najprije spomenula Goldie Hawn i Kurta Russella, kao primjer sjajnog para koji se nikada nije službeno vjenčao, ali Kim nije imala pojma tko su njih dvoje', prenosi stranica Showbiz Spy