sedamdesete su in

O, da, vraćaju se u modu: Ove cipele bit će hit ovog proljeća

02.04.2023 u 07:34

Bionic
Reading

Obožavane 70-ih, klompe, obuća istaknutog retro šarma, doživljavaju novi procvat brojnim interpretacijama modnih kuća. Nema sumnje, viđat ćemo ih posvuda ovog proljeća

U kakve klompe uložiti ovog proljeća? I kako ih nositi? Ovog proljeća ova obuća retro estetike snažno potvrđuje svoj povratak na modnu scenu vrlo poželjnim suvremenim interpretacijama.

Ovaj sve zastupljeniji modni trend može se vidjeti i na revijama kolekcija za proljeće i ljeto 2023.

Dior predlaže klompe uz široke traperice, kod Ester Manas pojavljuju se u svojoj najčišćoj interpretaciji, Etro ih je opremio XXL platformama, a Jacquemus ih je uklopio u lagane outfite koji mirišu na odmor na suncu.

Koje su to hit klompe za proljeće?

Authentic Isabel Marant, Mango i ba&sh, Chloé nudi verziju od trapera, a Alaïa onu od brušene kože s uzorkom. Sezane u suradnji sa Sea New Yorkom predlaže model s patchworkom iz 70-ih, Fendijev model ima logo na podebljanoj potpetici, a tu su i modeli s nitnama Aeydea, Re/Donea i Arketa...

Brojni se brendovi ove sezone klade na ovaj izvanredan modni povratak, a dokaz su neke od najcool klompi sezone koje možete vidjeti u fotogaleriji i možda već prvom prilikom uklopiti u svoj proljetni stajling.

  • +11
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije