GWYNETH PALTROW

Obavijena kristalima: Holivudska plavuša zablistala u nikad glamuroznijem izdanju

17.06.2024 u 09:58

  • +3

Gwyneth Paltrow

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon Šangaja, putujuća izložba brenda Swarovski stigla je u Milano. Otvorena na samom početku novog Tjedna muške mode, okupila je brojna poznata lica predvođena slavnom oskarovkom

Poput glumačke kolegice Jessice Albe, koja se također pojavila na otvaranju milanske izložbe brenda Swarovski, oskarovka Gwyneth Paltrow posljednjih godina posvećena je ulozi poduzetnice kroz rad na vlastitom lifestyle brendu Goop.

Filmsku karijeru možda je zamrznula, no na svečanim događanjima još uvijek je prisutna.

Nakon Caprija i pojave na novoj reviji Francuskog brenda Jacquemus, 51- godišnja plavuša plijenila je glamurom u Milanu, zahvaljujući poznatom brendu nakita.

Na svečanom otvaranju izložbe dominirala je u svjetlucavoj haljini slip kroja, sa debelim naramenicama i dužine midi, koja je otkrila sandale s tankim, svjetlucavim remenčićima.

Kristale brenda Swarovski poznata holivudska plavuša istaknula je i masivnom ogrlicom s privjeskom, dok je blago valovitom frizurom i decentnim make-upom zaokružila ovo glamurozno izdanje.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Izložba 'Swarovski-Masters of Light: From Vienna to Milan' slavi legendarno naslijeđe austrijske kuće od 1895. godine i prikazuje izbor od više od 50 kristalima ukrašenih, haute couture kreacija s potpisom Prade i Miu Miu, Guccija, Fendija i Ateliera Versace koje su dizajnirali Gianni i njegova sestra Donatella, a tu su i kristalima ukrašene kreacije iz Armanije luksuzne linije Privé.

Potpuno besplatna i otvorena za javnost do 14. srpnja, izložba brenda Swarovski u Milanu predstavljena je u novoobnovljenoj palači Citterio iz 18. stoljeća.