kontroverzni trend

Obične japanke postale su hit ljetne sandale: Nikad nisu izgledale tako elegantno

12.08.2024 u 23:04

Bionic
Reading

Kendall Jenner nije gubila vrijeme nakon Olimpijskih igara u Parizu 2024.. Odmah nakon Pariza uputila se na odmor na Ibizu i pri tome pokazala zavodljiv stjaling koji je potvrdio da su jaoanke ultimativni ljetni trend

Nakon što je navijala za tim SAD-a u stajlingu s potpisom Ralpha Laurena i, kasnije, u zlatnoj slip suknji i dizajnerskim japankama, Kendall Jenner je napustila Pariz zbog Formentere — španjolskog otoka koji se nalazi pokraj Ibize. Poznati supermodel je stigla na plažu u prozirnoj haljini ispod koje je nosila badić i svojim omiljenim dizajnerskim japankama.

Naime, Kendall je snimljena kako sa grupom prijatelja, uključujući influencera Faija Khadru i glumicu Justine Sky, kako istražuje plažu, prije odlaska na ručak u Molí de Sal.

  • +9
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

28-godišnjakinja je pokazala svoj prepoznatljiv minimalistički osobni stil čak i na plaži, odlučivši se za crno-bijelu prugastu haljinu australskog brenda DISSH. A haljina, s cijenom od 220 dolara, u kratkom roku je postala viralni hit te je rasprodana. Maksi haljina bila je bez rukava i poluprozirna, otkrivajući maleni crni bikini koji je nosila ispod.

Kendall je upotpunila je svoju jednostavnu, ali chic odjeću za plažu s velikom crnom torbom prebačenom preko ramena i parom kožnih japanki brenda The Row, istim onim koje je nosila čitavog ljeta uz klasične i neutralne stajlinge.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Kao prava modna minimalistica Kendall redovito bira komade koji su nosivi u više prilika te su vrlo klasični. A upravo su joj The Row crne kožne japanke u posljednje vrijeme omiljene.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Tako je nosila je elegantne, a za mnoge kontroverzne, japanke još prošlog tjedna. Tada je viđena kako napušta restoran u Parizu kanalizirajući olimpijski duh – na način supermodela, naravno – u bazičnoj crnoj majici u kombinaciji sa zlatnom suknjom, također s potpisom brenda The Row.

JAPANKE 2.0

Nosiva u svim prigodama: Omiljena ljetna obuća nikada nije izgledala tako elegantno

Pogledaj galeriju

Elegantnu i nadasve chic suknju stilizirala je s japankama za plažu od 650 dolara i nakon toga ih prošetala na plaži i pokazala da obične japanke itekako mogu izgledati elegantno, bilo u gradu ili na plaži.

to se zove odmor

Kakav prizor! Slavna brineta izgleda fenomenalno u mini bikiniju

Pogledaj galeriju