NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE

Ma kakve štikle, nose se japanke: Zanosna brineta nosi ih uz hit suknju sezone

06.08.2024 u 11:58

  • +2

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Američka 'it' djevojka jurila je prema modnom zlatu u Parizu, proteklog tjedna pridruživši se impresivnom popisu slavnih na Olimpijskim igrama

Bračni par Ryan Gosling i Eva Mendes, glumice Sharon Stone i Nicole Kidman, pop zvijezde Ariana Grande i Lady Gaga, samo su neka od zvjezdanih imena koja su posljednjih dana ugledana na tribinama Olimpijskih igara.

Na popisu slavnih našla se i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu. Slavna Kendall Jenner bodrila je tim SAD-a u finalu ženskog višeboja u gimnastici ovog četvrtka, odjevena u navijački outfit s potpisom Ralpha Laurena i svojim omiljenim crnim mokasinkama s potpisom brenda The Row.

Sinonim za još uvijek iznimno popularnu estetiku tihog luksuza, modni brend blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen pokazao se jednim od najomiljenijih za članicu klana Kardashian-Jenner.

Modni niz u Parizu slavna brineta u petak je zatvorila izdanjem vrijednim medalje. Poznata kao velika ljubiteljica modnog minimalizma 90-ih, ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Minimalističke japanke za večernje izdanje

U večernjem izlasku u Parizu ukrala je pozornost kombinacijom kratke crne majice i sjajne zlatne suknje maksi kroja koja je, uz torbu šumski zelene boje, u potpunosti dominirala.

Ovo jednostavno ali efektno izdanje zaokružila je još jednom omiljenom siluetom obuće brenda the Row - minimalističkim japankama od kože čija cijena iznosi tisuću eura.

Njihova verzija s remenčićem od gume postala je novim omiljenim modelom u svijetu slavnih trendseterica, a usprkos visokoj cijeni uspijevaju se rasprodati sa svakom obnovom zaliha.

Pojavljivanje Kendall Jenner na Olimpijskim igrama u Parizu donekle je značajno jer ne samo zato što je njezin otac Caitlin Jenner, osvojila zlatnu olimpijsku medalju u desetoboju nego i zato što je jednom prilikom izjavila da bi zasigurno postala olimpijkom da karijeru nije odlučila graditi u modnoj industriji.

Godine 2021. voditelju Andyju Cohenu otkrila je da bi 'vjerojatno bila na Olimpijskim igrama ili išla na Olimpijske igre zbog jahanja', koje je njezina velika strast.

JAPANKE 2.0

Nosiva u svim prigodama: Omiljena ljetna obuća nikada nije izgledala tako elegantno

Pogledaj galeriju