NEMA JOJ RAVNE

Blake Lively se potpuno 'raspištoljila': Nanizala genijalne stajlinge, jedan bolji od drugoga

05.08.2024 u 20:57

Bionic
Reading

Blake Lively nanizala je posljednjih dana nekoliko zadivljujućih stajlinga. Promovirajući svoj novi film 'It Ends With Us', glumica je New York pretvorila u svoju modnu pistu još jednom dokazavši svoju ljubav prema modi

Da se moda i Blake Lively nije tajna, a plavokosa glumica već tradicionalno promocije svojih novih filmova pretvara u modne parade u kojima podjednako uživaju ona, ljubitelji mode i modni dizajneri čije kreacije nosi.

Stajlinzi u znaku cvijeća

Posljednjih nekoliko dana bila je zaposlena i promocijom svoje beauty linije za kosu Blake Brown pa se promoviranju filma vratila s velikim (modnim) žarom – ovaj put u znaku cvijeća. S razlogom jer u novoj ljubavnoj drami 'It Ends with Us' glumi cvjećaricu Lily Bloom koja ima eklektičan modni stil.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njezina modna parada nastavila se ovog vikenda kad je u subotu pokazala četiri nevjerojatne modne kombinacija. Za novinarske događaje tijekom dana, Lively je nosila plavo-bijelu majicu s cvjetnim motivima i plave hlače s cvjetnim motivima, oboje s potpisom prestižnog Chanela. Za dašak sjaja, dodala je torbicu u obliku cvijeta ukrašenu kamenčićima.

Njezino ukrašavanje noktiju također je pratilo cvjetnu temu, a pokazala je minimalistički akvarel dizajn s ljubičastim cvjetovima na noktima.

Lively je kasnije prisustvovala zabavi za svoj brend bezalkoholnih pića Betty Buzz, a za tu prigodu odabrala je žarko ružičastu minihaljini i odgovarajući kaput, oboje s cvjetnim detaljima i s potpisom brenda Dauphinette. Stajling je zaokružila vodopadom raznobojnog cvijeća ispletenim kroz kosu i ružičastim salonkama i zelenim naušnicama s dragim kamenjem.

U subotu navečer presvukla se u Versaceovoj mini haljini devoré s motivom vrta jagoda s odgovarajućim tajicama iz kolekcije resort 2025. Nosila je i crveno-crne štikle s remenčićima.

Nakon toga se još jednom presvukla u minihaljinu Oscar de la Rente ukrašenu cvijećem u nijansama tamnoljubičaste, narančaste, žute i bijele. Dodala je cipele s remenčićima i naušnice s ljubičastim perlama. Umjesto svojih uobičajenih voluminoznih valova, Lively je skupila kosu u uglađeni visoki konjski rep.

No modna parada nije završila s tim stajlingom, već u nedjelju Lively je oduševila u crno-bijeloj točkastoj haljini s halterima Christophera Johna Rogersa koju je nosila djelomično otkopčanu kako bi otkrila šarene cvjetne hlače koje je nosila ispod nje. Dodala je i odgovarajući cvjetni ogrtač za dodatnu dozu modne dramu.

  • +19
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Glumica je završila vikend s ležernom, ali glamuroznom odjećom s potpisom Versacea. Nosila je emajlirani top s cvjetnom mrežicom i traperice s metalnim i bisernim vezom iz kolekcije te talijanske modne kuće za proljeće/ljeto 2024. Ružičasti vintage logotip 90-ih s rebrastom majicom i gaćicama koji su virili iz njezinog topa i traperica, upotpunjujući look.