dojmljiv izbor

Blake Lively majstorica je upečatljivih stajlinga, a ovom haljinom ukrala je svu pozornost

01.08.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Ljeto i haljine cvjetnog printa idu ruku pod ruku, a Blake je tu kombinaciju svojim najnovijim stajlingom podigla na višu razinu. Haljina dojmljivog naziva 'Raj na zemlji' nije mogla proći nezapaženo

Filmska zvijezda, 36-godišnja Blake Lively, prigrlila je tematsko odijevanje promovirala svoj novi film 'It Ends with Us', koji se temelji na istoimenom romanu Colleen Hoover. Blakein najnoviji izgled nadahnut je njezinim likom, Lily Bloom, koja je cvjećarica.

Haljina koja nije mogla proći nezamijećeno

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za dojmljiv zaokret u svom nedavnom stilu inspiriranom prirodom, Blake se odlučila za svijetloplavu haljinu sa suknjom načinjenom od raznobojnog perja. Gornji dio bio je ukrašen printom cvijeća i glazbenih nota, a siluetu je istaknula tankim, šarenim metalnim remeno. Izgled je dopunila raznobojnim salonkama i velikim visećim naušnicama, a kosu skupila u uglađeni konjski rep.

Inače, haljina koju je prošetala i kojoj nije mogla proći nezamijećeno je dizajn njujorškog brenda Dauphinette, a nosi naziv 'Raj na zemlji', dojmljiv kao i sama haljina koja se prodaje po cijeni od 3284,95 eura.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević