DOSTA JOJ JE TRAČEVA

Ryan Reynolds otkrio ime djeteta, a potom je Blake Lively progovorila o razvodu

24.07.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Nakon što je, tijekom premijere svog najnovijeg filma Ryan Reynolds otkrio ime četvrtog djeteta, njegova supruga, glumica Blake Lively, reagirala je na glasine o njihovom razvodu

Da javnost nije nikada zadovoljni, pogotovo kada su u pitanju bogati i slavni, pokazalo se i u slučaju jednog od najskladnijih i najomiljenijih holivudskih parova. Riječ je naravno o Blake Lively i Ryanu Reynoldsu, koji od znatiželjne javnosti i medija od samog početka skrivaju svoj privatni život, osobito svoje najmlađe.

Upravo zbog toga ne čudi da su 'na meti' dušebrižnika, koji bi očito htjeli da njihovom braku dođe kraj, a to je potvrdio i jedan komentar ostavljen na Instagram profilu Blake Lively.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nakon što je jučer Ryan Reynolds, tijekom premijere svog najnovijeg filma 'Deadpool & Wolverine', otkrio da se njihovo četvrto dijete zove Olin, Blake je morala reagirati na glasine o njihovom razvodu.

Naime, u jednom je komentaru ispod niza fotografija nastalih na setu filma, među kojima je i ona na kojoj se ljube, stajalo: 'Ti i Ryan morate objavljivati više jedno o drugome, kruže glasine da ste se vas dvoje razveli, no ja u to nisam povjerovao jer ste vas dvoje doslovno savršen par!'

Blake ja na to uz emotikon koji plače od smijeha napisala: 'Haha oni bi to željeli.'

Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia