više nije tajna

Nakon imena, Ryan Reynolds konačno je otkrio i spol četvrtog djeteta koje ima s Blake Lively

28.07.2024 u 11:24

Bionic
Reading

Nakon što je obožavatelje prepustio nagađanjima, zvijezda filma 'Deadpool i Wolverine' Ryan Reynolds konačno je potvrdio spol četvrtog djeteta koje dijeli sa suprugom Blake Lively

Jedan od najskladnijih holivudskih parova, Ryan Reynolds i Blake Lively intimu i detalje iz privatnog života drže daleko od svjetla reflektora i znatiželjnih obožavatelja. Pa tako i otkriće spola njihovog četvrtog djeteta dolazi punih 16 mjeseci. Naime, njihovo najmlađe dijete rođeno je 2023. godine, piše Daily Mail.

Slavni 47-godišnji glumac podijelio je vijest tijekom emotivnog intervjua s Johnom Bellom, čiji je pokojni sin Jake Bell bio veliki obožavatelj Deadpoola.

Prije razgovora, koji je Ryan objavio na svojim društvenim mrežama, također je podijelio ime svog najmlađeg djeteta na premijeri filma 'Deadpool i Wolverine' u New Yorku, što je pokrenulo nagađanja obožavatelja o spolu djeteta.

Glumac je dosad čuvao informacije svoje troje starije djece – Jamesu (9), Inez (7) i Betty (4) - vrlo daleko od javnosti.

Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Ime na čije se otkriće čekalo 16 mjeseci

Nakon što je otkrio da se njegovo najmlađe dijete zove Olin, neobično nordijsko ime koje se tradicionalno daje muškarcima, Ryan je u razgovoru s osnivačem Walking4Hope Johnom Bellom rekao da je otac dječaka.

Nakon razgovora o Jakeovoj smrti, Reynolds je otkrio da razumije još više sada kada ima sina. 'Želim podijeliti s tobom da i ja imam sina, i ako ga volim jednu desetinu koliko ti voliš Jakea, osjećam se kao da sam napravio prilično dobar posao', rekao je Ryan.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na premijeri filma 'Deadpool i Wolverine' 22. srpnja, Ryan je odao iskrenu počast svojoj ženi i djeci.

Zahvalio se supruzi

'Želim započeti tako što ću se zahvaliti svojoj ženi Blake koja je ovdje. Želim zahvaliti svojoj djeci Jamesu, Inez, Betty, Olin, koji su ovdje,' rekao je, a prenio je Variety.

  • +4
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / ROKA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Nadam se da će, ako budem imao sreće, ovaj trenutak biti najtraumatičnija stvar - odnosno sadržaj ovog filma - koja se dogodila u vašim čudesnim životima', rekao je.

Blake je izgledala nevjerojatno u tamnocrvenom kombinezonu koji je odjenula na permijeri filma, kanalizirajući Ryanov lik Deadpoola.