CRNO-BIJELO IZDANJE

Melania Trump plijenila elegancijom: Stajling začinila komadima koji su ponovno 'in'

06.08.2024 u 09:15

  • +4

Melania Trump

Izvor: Profimedia/promo / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia/Promo

Bionic
Reading

Uz članove njujorške policije i tajne službe, bivša prva dama stigla je u Trump Tower i pritom plijenila elegancijom

U novoj, intenzivnoj predsjedničkoj kampanji, Donald Trump i ovoga puta ima veliku podršku supruge Melanije Trump.

Nakon što se na pozornici Republikanske nacionalne konvencije u srpnju pojavila u elegantnom crvenom kompletu uz bok Ivanki, poznata Slovenka u prvim danima kolovoza ugledana je na ulicama New Yorka u još jednom elegantnom izdanju u nizu.

Od početka suprugove kampanje, 54- godišnja Melania Trump svoja casual izdanja nerijetko zaokružuje danas najpoželjnijom obućom na modnoj sceni, no ne i bilo kakvim verzijama.

Melania Trump očarana balerinkama Rogera Viviera

Naravno, riječ je o balerinkama koje su se pokazale jednim od najvećih povratničkih trendova s početka milenija, a Melanijinu pozornost zavrijedili su modeli s potpisom francuskog dizajnera Rogera Viviera.

Lakiranog sjaja, njezin odabir ovoga puta pao je na crnu verziju modela Gommettine koji se podjednako ističe detaljem velike kopče i vrhom u špic.

Njihova cijena u prodaji iznosi od oko 700 eura, no daleko od toga da je najupečatljiviji komad u Melanijinom posljednjem stajlingu.

Kombinaciju uskih crnih hlača i bijelog sakoa od tvida s detaljem zlatnih gumba Melania je začinila još jednim modnim hitom iz ere 10-ih - torbom Phantom s potpisom brenda Celine.

Premijerno predstavljen 2011. godine, za vrijeme vladavine dizajnerice Phoebe Philo, model torbe Phantom jedan je od najprepoznatljivijih kao i najprodavanijih modela s potpisom francuske kuće Celine.