SVE JE BILO SAVRŠENO

Objavljeni detalji o porodu Kate Middleton

06.09.2013 u 08:32

Bionic
Reading

Vanity Fair otkriva zašto su fotografi ispred bolnice odlučili da neće snimiti vojvotkinju od Cambridgea kako ulazi u nju te da je Kateina frizerka bila cijeli srpanj na raspolaganju budućoj mami

Vojvotkinja od Cambridgea imala je savršen prirodan porod, piše novi broj Vanity Faira. 'Svojim je najboljim prijateljicama opisala porod kao savršen', rekao je izvor za listopadsko izdanje časopisa. 'Rekla je da je sve bilo jednostavno te da nije bilo nikakvih komplikacija. Željela je prirodni porod, pa je sretna što se sve tako i odvilo.'


'Čini se da joj majčinstvo nevjerojatno godi. Kad sam je posjetio, dojila je i činilo se da točno zna što radi', izjavio je za časopis George Brown, blizak prijatelj obitelji Middleton.

Članak također opisuje kako je Kate izgledala kad je ušla u bolnicu u ranim jutarnjim satima te da su fotografi odlučili da bi bilo neprimjereno snimiti je u tom trenutku. Navodi se i da je vojvotkinjina frizerka Amanda Cook Tucker bila cijeli srpanj na raspolaganju budućoj mami. Frizerka, koja je stigla u bolnicu s asistentom, pomogla je donijeti haljine koje je Kate odabrala za izlazak iz bolnice.

'Odabrala je svijetloplavu haljinu jer joj je trbuščić još uvijek bio vrlo zaobljen. Odlučila je da nema smisla pokušavati to sakriti, pa je odabrala haljinu koja je pokazivala njezine obline', rekao je izvor, dodavši da je Kate bila vrlo nervozna pozirajući za medije.

Kate i William navodno planiraju krstiti Georgea u listopadu ili studenom, nakon što se kraljica i vojvoda od Edinburgha vrate iz Škotske.

U skladu s tradicijom, kraljevska će beba imati šest kumova, među kojima će vjerojatno biti Kateina sestra Pippa i Williamov brat, princ Harry.

Princ George nosit će repliku haljinice za krštenje kakvu su nosila djeca kraljice Viktorije, njegov djed i baka, a kako je buduća glava Anglikanske crkve, najvjerojatnije će ga, poput njegovih predaka, krstiti nadbiskup od Canterburyja u Buckinghamskoj palači, piše MailOnline.