dugo je nismo vidjeli

Od naušnica do cipela – sve je pun pogodak. Kad se Cameron Diaz pojavi, onda to učini u velikom stilu

17.10.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Cameron Diaz u posljednje vrijeme se ne pojavljuje često u javnosti, ali kada to učini onda je to sa velikim stilom. Ovog puta oduševila je čistim minimalizmom i jednostavnošću, a chic izgled postigla je ključnim komadima

Slavna 52-godišnja glumica Cameron Diaz razgovarala je o razvoju svoje karijere i lansiranju vlastitog brenda organskih vina Avaline na Fortuneovom samitu najmoćnijih žena 2024. u Ritz Carltonu u Kaliforniji. Prilikom tog rijetkog pojavljivanja u javnosti Cameron Diaz izgledala je tako chic.

Minimalistički look

Na događaju na kojem je držala govor na pozornici Camerin je nosila jednostavnu tamnoplavu pamučnu bluzu visokog ovratnika i odgovarajuće hlače širokih nogavica koje je kombinirala s robusnim mokasinkama s potpeticom i zlatnim detaljima. debelim crno-zlatnim cipelama.

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

S potpisom Bottega Venete

Čitav njezin minimalistički stajling, u duhu čistim tihog luksuza došao s potpisom Bottege Venete, uključujući i zlatne naušnice u obliku kapljice. Ovim stajlingom Cameron je dokazala da je, kada je riječ o istančanom modnom, manje doista više. Čitav stajling u tamnim nijansama bio je podignut tek sofisticiranim detaljima u zlatnoj boji, od spomenutih naušnica pa do zlatne kopče na mokasinkama. S druge strane, jednostavna bluza je imale efektno kopčanje sa strane što joj je dalo upečatljiv look.

  • +2
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Rijetko pojavljivanje u javnosti

Plavu kosu jednostavno je raspustila, a minimlistički look pratio je prirodan i nenametljiv make-up. Glumica, koja se posljednjih godina uglavnom drži podalje od očiju javnosti, nedavno je za Vogue progovorila te otkrila kako je s godinama sve manje brine kako izgleda i što drugi misle o tome. 'Zadnje o čemu svakodnevno razmišljam, možda uopće ne tijekom dana, je kako izgledam,' rekla je.

'To je otrovno. To je u stilu 'Zašto sjedim ovdje i tako sam zla prema sebi? Moje tijelo je jako, moje tijelo je sposobno, zašto ću mu prigovarati kad me dovelo dovde?,' dodala je.

Što se tiče njenog izgleda kada je u pitanju starenje, zvijezda je rekla: 'Ne želim da se sve vrti o tome kako izgledam.' Cameron je također otkrila da se ne pridržava često beauty rutine ili njege kože. 'Ne radim doslovno ništa. Imam milijarde proizvoda koje koristim dva puta mjesečno ako imam sreće.'