HOLIVUDSKA PLAVUŠA

Dugo je nismo vidjeli: Cameron Diaz bila je oličenje elegancije na vrtnoj zabavi

02.08.2024 u 11:10

  • +2

Cameron Diaz

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Okružena prijateljicama s holivudske A-liste, legendarna Cameron Diaz uživala je u idiličnoj večeri u East Hamptonu i proslavi četvrte godišnjice vlastitog brenda vina Avaline

Otkako se oprostila od glumačkog poziva, poznata holivudska plavuša u javnosti se pojavljuje tek povremeno. Ovog tjedna sa stilom je obilježila četvrtu godišnjicu brenda vina Avaline - na vrtnoj zabavi u East Hamptonu okružena slavnim prijateljicama.

Za tu prigodu 51- godišnja Diaz kreirala je dva izdanja.

U seriji fotografija objavljenih na Instagramu zablistala je u elegantnoj haljini koju je lako zamijeniti za vjenčanicu.

Pripijenog kroja, s tankim naramenicama i detaljem preklopljene tkanine na poprsju, ova haljina pokazala se punim pogotkom za ljetnu zabavu u vrtu, a ništa manje zanimljivo nije bilo njezino izdanje kojim je otvorila slavlje.

Tihi luksuz u režiji holivudske miljenice

Pred mnoštvom slavnih uzvanika zvijezda 'Charlijevih anđela' pojavila se u stajlingu koji najbolje opisuje modni minimalizam 90-ih, kao i popularnu estetiku tihog luksuza.

Navedeno je postigla kombinacijom tamno plave majice, hlača snježno bijele boje i parom jednostavnih, crnih sandala.

S bliskom prijateljicom Katherine Power, Diaz je 2020. godine uplovila u poduzetničke vode, osnovavši vlastiti brend vina Avaline.

'Jedan od prvih razgovora koje smo Katherine i ja vodili o izradi čišćeg vina bio je: ‘Što ćemo mu dodati?’ Ubrzo smo saznali da nije ključ u onome što ste dodali, već u onome što niste. Saznali smo da se većina vina ne proizvodi od organskog grožđa i da se njime može manipulirati s više od 70 aditiva. Ovo je potpuno promijenilo način na koji smo razmišljali o tome', svojedobno je izjavila.