SIENNA MILLER

Kraljica boho chica otkrila tajnu mladolikog izgleda i omiljene beauty proizvode

02.07.2024 u 14:56

Bionic
Reading

U novom izdanju magazina Harper's Bazaar, 42-godišnja Sienna Miller govori o slavi, obitelji i karijeri, ali i kako se njezina filozofija ljepote razvijala tijekom godina

Otkrivajući sadržaj svoje kozmetičke torbice 'prepune prljavih mrlja', slavna plavuša svoju osobnu estetiku nazvala je 'prirodnom'.

U međuvremenu otkrila je kako je njezina najstarija kći, 11-godišnja Marlowe, bila ta koja ju je nagovorila da kupi Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops i Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Potonji, kaže ona, provjereno čini ono što piše na ambalaži – stvara 'sjajno, rosno i savršeno mlado lice'.

Sienna Miller: Inside my beauty bag | Bazaar UK Izvor: Društvene mreže / Autor: Harper's Bazaar

U razgovoru za Harper's Bazaar, Miller se također dotakla teme starenja i pritom otkrila vlastiti stav o kozmetičkim zahvatima.

Ozbiljni tretmani lica, kako priznaje, saveznik su njezina mladolikog izgleda u 40- ima, pa se nerijetko podvrgava tretmanima lasera.

Prema njezinim riječima, takvi tretmani dovoljno su dobra zamjena za filere i injekcije botoksa.

  • +4
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Lijepo je vidjeti ljude koji izgledaju starije i pritom sliče sebi. U suprotnom možete izgledati kao da na licu nosite svoju nesigurnost i tako se suočavate sa svijetom, umjesto da slavite činjenicu da sve ide naopako', mišljenja je glumica.

Osim u kozmetičkim salonima, tretmanima laserom podvrgava se i kod kuće, dok gleda TV. Kako otkriva, redovito koristi Lyma laser za koji tvrdi da 'stvarno funkcionira'.

Njezina sklonost prirodnom može se vidjeti i kroz frizuru. Poput britanske ikone Kate Moss, Sienna Miller dugi niz godina njeguje imidž u znaku poluduge kose, sa blago valovitim pramenovima plave boje. 'Moja prepoznatljiva frizura bila bi 'upravo otkotrljana iz kreveta'', našalila se objašnjavajući da njezina prirodno valovita kosa najbolje izgleda kada ju pusti da se sama osuši nakon pranja.

  • +11
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia