BOHO CHIC RASKOŠ

Sienna Miller u obući koju ili volite ili mrzite, no jedno je sigurno - ponovno je u modi

01.07.2024 u 21:58

Bionic
Reading

Otkako je u ožujku na pariškoj reviji brenda Chloé najavila povratak wedge obuće, glumica Sienna Miller sa svakim stajlingom slavi njihovu specifičnu siluetu

Prizor iz prvih redova revije brenda Chloé bio je jasan indikator ovosezonskih trendova. Obuća s minijaturnom petom kitten tako je dobila dostojnu konkurenciju u nekoć popularnom modelu wedge.

Uz brojne uzvanice revije, navedeno je u Parizu tada potvrdila i kraljica boho chica, glumica Sienna Miller. S hit obućom iz nultih godina uočena je i nekoliko mjeseci kasnije, na glamuroznoj Met Gali u New Yorku.

  • +23
Wedge sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glavna karakteristika wedge modela obuće je puna peta koja je najčešće stvorena od drva, po uzoru na klompe, a slavna plavuša i dalje im iskazuje vjernost.

Potvrdila je to ovih dana u Londonu, na sajmu Treasure House u Londonu, sa još jednim stajlingom u duhu ludih 70-ih.

Crni komplet sa engleskim vezom brenda Rhode dominirao je njezinim stajlingom, baš kao i efektne klompe iz aktualne ponude brenda Chloé, koji potpisuje i podjednako upečatljivu torbicu.

Osim karakterističnom petom od drva, klompe kakve nudi francuski brend ističu se i luksuznim izgledom postignutim zlatnim detaljima na crnoj koži, a u prodaji se nalaze po cijeni od 1090 eura.