TO MOŽE SAMO SIENNA

U kombinaciji s čizmama: Kraljica boho chica ima jednu od najljepših bijelih haljina

26.06.2024 u 08:40

  • +4

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sienna Miller, kraljica boho chica, modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama pa je ponovno sve zasjenila na premijeri novog projekta iza kojeg stoji Kevin Costner

Plavokosa ljepotica bila je zvijezda glamurozne premijere u Los Angelesu povodom predstavljanja 'Horizon: An American Saga - Chapter 1', Costnerovog velikog western filmskog projekta u koji je uložio i vlastita sredstva - oko 38 milijuna dolara.

Sienna je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste u fantastičnoj bijeloj haljini s tankim naramenicama i detaljima od čipke preko grudi koju je pomalo neočekivano uparila s visokim čizmama na petu.

Ovaj nesvakidašnji spoj odlično joj je pristajao, a majka dvije kćeri, ovu je genijalnu kombinaciju koju bi rijetko tko uspio isfurati upotpunila zanimljivim nakitom - upečatljivom zlatnom ogrlicom u obliku banane i chic narukvicom sa šarenim perlama i lančićima te svojim zaštitnim znakom, raskošnom kosom stiliziranom u valovima i gotovo nevidljivim make upom.

Osim nje, premijeri su nazočili i Sam Worthington i njegova supruga, manekenka Lara Worthington, australska glumica Abbey Lee, Jena Malone, Ella Hunt i dr.

Inače, nedavno je Sienna otkrila kako je s velikim zadovoljstvom prihvatila poziv Kevina Costnera da mu se pridruži u novom projektu.

'Dakle dobila sam poziv Kevina Costnera. Rekao je da snima vesterne i bih li išla s njim na zapad', rekla je za Guardian te dodala kako mu je odgovorila: 'Da, Kevine. Ići ću s tobom na zapad. Ja sam dijete 1990-ih, 'Ples s vukovima' bio mi je najdraži film dok sam odrastala. Costneru se u mojoj knjizi ne govori ne', rekla je tad Sienna.