prava diva

Ovo bi rijetko tko odjenuo ljeti, ali J.Lo izgleda fantastično. Ipak, jednom detalju svi se čude

25.06.2024 u 15:26

Bionic
Reading

Unatoč temperaturi koja se približavala 30 celzijevaca Jennifer Lopez, koja se neočekivano pojavila u Parizu, nije odustala od opako glamuroznog stajlinga. Haljina u slojevima, vrtoglavo visoke potpetice i kožne operne rukavice – čini se da ni ljetna vrućina nema utjecaja kada J.Lo želi izgledati poput dive

I dok svijet bruji o krizi u njezinom braku s Benom Affleckom, a šuškanja o razvodu ne prestaju, Jennifer Lopez odlučila se na bijeg i odmor od svega. Nakon kratkog odmora u bajkovitoj Italiji J.Lo je stigla u Pariz i neočekivano se zaustavila na Diorovoj Paris Couture reviji. A u prvo planu našao se njezin stajling, i to s razlogom.

Unatoč sparnoj vrućini i temperaturi koja je dosezala gotovo 30 celzijevaca u Parizu, Jennifer Lopez je fotografirana kako napušta hotel u kaki Dior stajlingu koji je prekrivao svaki centimetar kože, od glave do pete. Nema sumnje, J.Lo je diva, a ovaj stajling bio je u službi glamura, istančanog stila i snažnog dojma, a udobnost i praktičnost su ovog puta ostavljeni po strani.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U suradnji sa svojim stilskim duom, Robom Zangardijem i Mariel Haenn, Jennifer Lopez je odabrala midi kaki haljinu prikladnu za sastanke s nabranom i asimetričnom tkaninom na dekolteu, remenom u struku i punom midi suknjom. Za još više slojeva - i izgovor da pokaže malo kože na ramenima - preko gornje strane prebacila je opušteni kaki kaput s oversized i padajućim ovratnikom.

Kako god, nema sumnje, haljini s naborima i slojevima te odgovarajućem ogrtaču Jennifer je izgledala vrlo moćno i glamurozno. A ni ovog puta nije iz ruke ispuštala Diorovu torbicu. Naime, tijekom odmora u Italiji iz dana u dan nosila j Dior basket torbu od 6400 dolara, 'it' ljetni modni komad. No, povratak na posao zahtijevao je, ipak, nešto malo ozbiljnije dodatke. Tako je stajling zaokružila crnom i vječno elegantnom Lady Dior torbom (koju također posjeduje u zelenoj boji), a dodala je i metalik zlatne sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. I kao točka na 'i' bile su tu velike, crne sunčane naočale za opaki dojam.

  • +43
Vogue World u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Svojom odjećom J.Lo je također potvrdila trend opernih rukavica. Crne kožne rukavice do lakta koje bile ultimativni modni dodatak na na nedavnim modnim pistama, uključujući nekoliko sezona u Dioru. Iako je to novi trend na pomolu, mnogi su se složili kako s njime valja pričekati barem do jeseni, jer duge kožne rukavice i visoke temperature baš i ne idu ruku pod ruku.

sve osim nogometa

Učitavanje...