NJOJ SVE STOJI

Dramatičan potez: Jennifer Lopez sve je iznenadila novom frizurom

20.06.2024 u 14:41

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, sudeći prema najnovijim fotografijama snimljenima na godišnjem odmoru u Italiji, odlučila se za odvažan potez i svoju je kosu odlučila skratiti na dulji bob

Njezin zaštitni znak godinama je duga i njegovana kosa prošarana pramenovima u nekoliko nijansi boje meda i pijeska, što joj sjajno stoji.

Premda je imala kratkotrajne izlete i u nešto kraće varijante, J.Lo se drži provjerene formule i nijanse koja komplimentira njezinom maslinastom tenu.

Slavna Latina, koja u posljednje vrijeme prolazi kroz turbulentno razdoblje u životu jer je, kako se priča, došao kraj njezinom braku s Benom Affleckom, odlučila se za 'klasičan' potez kojem mnogi pribjegavaju u kriznim situacijama - promjenu looka, a to najčešće podrazumijeva odlazak kod frizera.

Jenny from the Block tako je svoju dugu kosu bez razmišljanja skratila te se i sama pridružila sve brojnijem bob teamu.

TUŽNO...

Razvod je sve izgledniji: Dok JLo uživa u Italiji, Affleck provodi vrijeme sa sinom

Pogledaj galeriju

Inače, ovo nije prvi put da je J.Lo ošišana na trendi bob, jer prije nekoliko godina pokazala je na Instagramu kako izgleda njezina kosa u prirodnom izdanju - bez ekstenzija.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoju je raskošnu kosu duljine do ramena tad stilizirala u trendi beach valove, a oni su uvijek super ideja tijekom ljetnih mjeseci.

Iako joj je kosa možda bila kraća nego što smo naviknuli, i ova se frizura pokazala punim pogotkom potvrdivši staru tvrdnju da Jennifer baš svaki stil kose odlično pristaje.

I dok se u javnosti spekulira što se događa s parom poznatim i kao Bennifer, oni su trenutačno razdvojeni. Slavni glumac i redatelj ostao je u Los Angelesu i provodi vrijeme družeći se sa sinom Samuelom dok je J. Lo 'pobjegla' na drugu stranu svijeta, u Italiju, točnije u Positano, te uživa na odmoru s prijateljima.