UVIJEK SA STILOM

Ima li što ženstvenije od bijelog odijela? Sabini Glasovac stoji kao saliveno

20.06.2024 u 13:48

Bionic
Reading

SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac uvijek je među najelegantnije odjevenim političarkama, a njezini su modni izbori klasični i ženstveni

Klasične kombinacije sakoa i hlača veliki su trend već neko vrijeme, a idealne su za brojne prigode, od poslovnih pa do večernjih.

Baš poput male crne haljine ili bijele košulje, odijelo u bijeloj boji bezvremenski je modni komad koji je dobro imati u ormaru jer odolijeva trendovima i uklapa se u svaki stil, a ovisno o modnim dodacima - uvijek može izgledati drukčije.

Chic nijanse koje se nose ove sezone Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Baš poput inačice u crnoj, i bijelo se odijelo odlično prilagođava različitim prilikama i svakom stilu.

  • +2
Sabina Glasovac Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Da je bijelo odijelo uvijek dobrodošao klasik u svakoj garderobi, pokazale su puno puta brojne fashionistice, od Angeline Jolie pa do kraljice Letizije ili trendseterice Olivije Culpo, a sad ga je za drugu sjednicu Sabora odabrala i Sabina Glasovac.

SDP-ova zastupnica kombinirala je bijelo odijelo istaknutih ramena i trendi širokih nogavica s nude salonkama i topom.

Političarka je ovaj elegantni look nadogradila jednostavnom frizurom i nenametljivim make upom te se kasnije u ovom chic stajlingu, kojem je dodala i efektnu torbicu, uputila u zagrebački HNK na svečanu dodjelu Nagrade Vladimir Nazor za najbolja umjetnička ostvarenja u području književnosti, glazbe, arhitekture i urbanizma, filmske i kazališne umjetnosti te likovnih i primijenjenih umjetnosti.

sve osim nogometa

Učitavanje...