privukla pažnju

Znakovita poruka: Ovom majicom Jennifer Garner otkrila je planove s Benom Affleckom

24.06.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Najnoviji ležerni stajling Jennifer Garner privukao je posebnu pažnju i to zahvaljujući majici s porukom. Naime, nakon što je navodno pokušala uvjeriti bivšeg supruga Bena Afflecka da spasi brak s Jennifer Lopez, Jennifer Garner prošetala se u 'superwoman' majici

Jennifer Garner odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i riješiti probleme svog bivšeg supruga. Zvijezda filma 'Od klinke do komada' za subotnji dnevni izlazak u Los Angelesu odjenula je tamnosivu majicu s natpisom 'super žena' na prednjoj strani.

Klasičnu majicu kratkih rukava kombinirala je s bijelim hlačama, žutosmeđim japankama i casual crnom torbom prebačenom preko ramena. Jennifer je inače pobornica udobnih i ležernih stajlinga, a ovaj se istaknuo zbog majice s porukom. Naime, 'superwoman majicu' mnogi su izravno povezali s Jenniferinim nastojanjima da spasi brak svog bivšeg supruga, istovremeno žonglirajući s brigom i zajedničkim skrbništvom nad njihovo troje djece.

  • +4
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jennifer je u posljednje vrijeme viđena kako provodi više vremena s bivšim suprugom Benom Affleckom, i to usred glasina o njegovim bračnim problemima sa sadašnjom suprugom Jennifer Lopez. Tako je bivši par, koji je bio u braku od 2005. do 2018., proveo je Dan očeva zajedno sa svoje troje djece, Violet, 18, Seraphinom, 15, i Samuelom, 12. A Jennifer je također prošlog tjedna došla u posjet u Affleckovu iznajmljenu kuću u Brentwoodu u Kaliforniji prošlog tjedna povodom proslave mature njihovog sina.

Jennifer Lopez također je bila prisutna na toj proslavi, iako je stigla odvojeno sa svojim 16-godišnjim blizancima Maxom i Emme, koje dijeli s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Glasine da se Affleck (51) i Lopez (54) razvode počele su prošlog mjeseca nakon što su se pojavile glasine da par živi odvojeno. Insajder blizak Benu Afflecku rekao je za Page Six da je razvod neizbježan jer se glumac 'postao svjestan da taj brak nema budućnosti.'

'Da postoji način da se razvede na temelju privremene neuračunljivosti, on bi to učinio', rekao je insajder za Page Six u svibnju. 'Osjeća se kao da su posljednje dvije godine bile samo grozničav san, a sada je došao k sebi i shvaća da nema šanse da to uspije,' dodao je.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BLUELOVEIMAGES / BACKGRID / BACKGRID USA / TMZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Jennifer Garner, s druge strane, očito pokušala uvjeriti Afflecka da spasi svoj brak. No, unatoč tim naporima Ben Affleck i Jennifer Lopez - koji su se vjenčali 2022., dva desetljeća nakon što su prvi put trebali stati pred oltar - navodno prodaju svoju kuću vrijednu 60 milijuna dolara.

Pjevačica je također je nedavno otkazala svoju turneju kako bi više vremena provodila sa svojom obitelji. 'Molim vas, znajte da ne bih ovo učinila da ne osjećam da je to apsolutno neophodno', poručila je Jennifer Lopez obožavateljima obavijestivši ih o otkazivanju turneje.

sve osim nogometa

Učitavanje...