POTPUNO IZNENAĐENJE

Odabirom haljine raspametila je sve oko sebe

31.03.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes odjenula je seksi haljinu za premijeru filma 'Woman In Gold' u New Yorku i plijenila pažnju izrazito ženstvenim izdanjem

U pink haljini koja je imala romantični uzorak s ružama, Katie Holmes istaknula je svoju vitku liniju budući da je pomalo neobičan kroj napravljen tako da je haljina spojena na dva mjesta i otkriva joj vitak struk i trbuh. Zgodnu glumicu paprazzi češće uhvate u trapericama i ležernijim izdanjima, ali kada ima obavezu otići na neko događanje, uvijek iznova dokaže koliko je ženstvena i seksi

Uski kroj naglasio joj je fit figuru i golicao maštu, a haljinu je za Katie napravio Zac Posen. Uz zalizanu kosu i vrhunski make-up, bivša supruga Toma Cruisea ništa nije prepustila slučaju.

Iako je haljina damske duljine, malo ispod koljena, u štiklama slavnog Manola Blahnika dodatno su joj se istaknule zgodne noge.

Na premijeru u njujorški Muzej suvremene umjetnosti film su došle pogledati mnogobrojne ljepotice poput Ivanke Trump, Brooke Shields ili Libby Woodbridge, ali styling Katie Holmes potpuno ih je zasjenio.