NIKOLINA PIŠEK:

'Odabrala sam datum vjenčanja!'

24.12.2012 u 09:44

Bionic
Reading

Nikolina Pišek ovu će godinu ponajviše pamtiti po novoj ljubavi s Vidojem Ristovićem, prosidbi, ali i već odabranom datumu vjenčanja

36-godišnja voditeljica Nikolina Pišek i njezin godinu dana stariji zaručnik, povjesničar umjetnosti i poduzetnik Vidoje Ristović odabrali su datum vjenčanja, saznaje Gloria.

'Zaručila sam se i mogu reći da se osjećam stabilno i zadovoljno, ispunjeno i sretno. Ako mi 2013. donese i 30 posto onoga što sada osjećam, bit ću sretna žena. Voljela bih da ovi trenuci traju vječno. Sve mi se posložilo i na poslovnom planu - radim na dvije televizije i nema nikakvih turbulencija', rekla je Nikolina za Gloriju i dodala kako je toliko sretna da je ni najmanje ne uznemiruju medijska nagađanja o Ristovićevim problemima sa zakonom.

Priznala je i da su odabrali datum za 'sudbonosno da'. 'Vidoje i ja razgovarali smo i dogovorili se kada i gdje ćemo se vjenčati, ali o tome još ne bih željela javno govoriti', rekla je Nikolina, dodajući da će Božić provesti u Zagrebu s obitelji, mamom, tatom i 15-godišnjom kćeri Hanom rođenom u braku s Markom Cigojem.