MIRIAM cIKRON

Odabranica Matije Cveka izgledala je tako profinjeno u ovoj jednostavnoj vjenčanici

22.07.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Točno pet mjeseci nakon rođenja kćerkice Lote, Matija Cvek i Miriam Cikron ozakonili su svoju ljubavnu vezu, na intimnoj ceremoniji okruženi obitelji i prijateljima

Sa samozatajnom Miriam, popularni domaći pjevač uplovio je u bračnu luku u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje zatim se nastavilo na jednom zagrebačkom imanju za vjenčanja.

Za poseban dan Matija Cvek odabrao je odijelo u boji lososa koji je kombinirao s bijelom košuljom i leptir-mašnom bež boje, a najveću pozornost očekivano je ukrala mladenka.

GLAZBENA EKIPA

Pogledajte tko je sve bio na vjenčanju Miriam Cikron i Matije Cveka

Pogledaj galeriju

Sudbonosno 'da' odlučila je izreći u jednostavnoj, ali upečatljivoj vjenčanici uskog kroja, sa srcolikim dizajnom dekoltea i bez dodatka naramenica.

Visoki prorez pri dnu kreacije dodatno je naglasio figuru i duge noge, dok se po pitanju dodataka vodila zlatnim pravilom 'manje je više'.

Nepostojeći nakit zamijenio je raskošni buket, a fizura elegantne punđe, s prednjim pramenom zabačenim sa strane, pokazala se punim pogotkom.

Osim toga, minimalistički make-up bio je završni detalj koji je odabranicu Matije Cveka učinio nevjerojatno profinjenom.

Na vjenčanju estradnog para viđeni su i brojni poznati gosti, poput pjevača Dino Jelusića i Alena Đurasa koji se na svadbi kolege proteklog vikenda pojavio sa zaručnicom.

O novopečenoj supruzi Matije Cveka i majci njegove kćerkice Lote malo toga se zna. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet, prije tri godine okušala se u 'glumačkim vodama' pojavivši se u spotu benda Divlje jagode za pjesmu 'Nemam ništa protiv'., a nastupa i kao koautorica ilustracije za njegov posljednji album.