MODNA REVIJA

Odjenula je tri haljine u istom danu i svaka je predivna

16.09.2015 u 11:14

  • +5

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Modna ikona Jessica Alba bez problema mijenja više stylinga u jednom danu, a pritom nikad ne griješi

Iako je najpoznatija kao glumica, Jessica Alba zapravo se posvetila sasvim drugačijoj životnoj ulozi - odgaja kćeri, gradi poslovno carstvo svojim prirodnim proizvodima, vježba, vodi zdrav način života i uz sve to stigne se dobro zabaviti.

Budući da je paparazzi vjerno prate, imamo uvid u to kako izgleda jedan njezin dan. U jutarnjim satima se s kćerima, Honor i Haven, prošetala New Yorkom, a kako i pogađate, outfit je bio primjeren i ugodan. Crna lepršava haljina sa sitnim bijelim uzorkom idealna je za šetnju lijepim kasnoljetnim danom. Uz dvoje djece nije joj palo na pamet nositi cipele na petu, ali je odabrala trendi mokasine s debelim đonom.

Kao prava trendseterica, Jessica nije propustila revije na Tjednu mode u Velikoj Jabuci. Sa suprugom Cashom Warrenom pogledala je reviju Narcisa Rodrigueza, čija je inače dobra prijateljica, pa se pretpostavlja da plava haljina na njoj ima njegov potpis. Uz bijeli sako, koji je prebacila preko ramena, nosila je crnu torbicu i štikle s uzorkom. Uska plava haljina ogledalo je čiste elegancije, a jednostavnom i elegantnom stylingu pridonijela je i frizura - visoko složena punđa.

Osim Rodrigueza, pogledala je reviju Tory Burch, a ona je u novoj kolekciji pokazala prekrasne ljetne haljine - jednu od njih na sebi je očekivano imala Jessica. Ženstven kroj, koji naglašava figuru, savršeno je stajao slavnoj glumici, a ona je to isfurala na svoj način i dodala malo buntovnog stila rokerskim kožnjakom.