NIJE ZA SVAKOGA

Odvažni trend kojem ove godine nisu odoljele najveće predvodnice trendova

30.12.2022 u 15:26

Bionic
Reading

U godinu na zalasku istaknuli su se brojni trendovi na modnoj sceni, a onaj koji nalaže odbacivanje hlača nedvojbeno je bio jedan od hrabrijih

Uočen u kolekciji modne kuće Bottega Veneta za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto, ovaj kontroverzni trend naišao je na plodno tlo kod poznatih predvodnica istih.

Od Belle Hadid i Kylie Jenner, na ulicama New Yorka i Pariza, do Kendall Jenner u vrlo šik verziji ‘hlača bez hlača’ na ulicama Los Angelesa, ovo su lookovi slavnih dama koje su donje rublje uspjele uzdići u rang modnog komada godine.

Kylie Jenner

U sklopu Tjedna mode u rujnu 2022. Kylie Jenner prošetala je ulicama Pariza uoči modne revije Loewe. Najmlađa iz klana Kardashian-Jenner tada se odvažila ispod dugog sivog kaputa odjenuti kombinaciju majice s logotipom i muške gaće nošene preko crnih najlonki.

Bella Hadid

Američka it djevojka posljednjih godina s ogromnom lakoćom stvara i razbija trendove. Na ulicama New Yorka u rujnu 2022. najavila je veliki povratak omraženih čizmi UGG nošenjem nove verzije s glomaznim potplatom. Njima je zaokružila kombinaciju u znaku hlačica koje više nalikuju muškim boksericama.

Kendall Jenner

Prošlog studenog Bellina kolegica s modnih pisti na ulicama Los Angelesa servirala je Bottega Veneta look od glave do pete, isti onaj kakav je novi dizajner brenda, Matthieu Blazy, predstavio u kolekciji za novu sezonu proljeće/ljeto.

Mornarskoplavi pleteni džemper, pojačan bijelim detaljima u stilu košulje Kendall je poput modela na pisti nosila uz poluprozirne najlonke i par laskavih, slingback cipela u špic.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Alix Newman / Shutterstock Editorial / Profimedia