SLAVNA 'SYLVIE'

Odvažno izdanje: 61-godišnja Francuskinja malo toga je ostavila mašti u prozirnoj haljini

26.09.2024 u 11:58

  • +2

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Smjelim izdanjem na reviji modne kuće Saint Laurent, 61-godišnja Francuskinja izazvala je veliku pozornost

U Netflixovoj hit seriji, čija je četvrta sezona danas u cijelosti dostupna na streaming servisu, francuska glumica igra ulogu Sylvie - samouvjerene Parižanke na čelu marketinške agencije čiji je zaposlenik glavna junakinja serije.

Sa likom Sylvie koji utjelovljuje, Philippine Leroy-Beaulieu slaže se i privatno. Poput nje sklona je nošenju odvažnih i profinjenih kreacija koje najbolje opisuju francuski chic, a navedeno je dala do znanja i na novoj reviji modne kuće Saint Laurent.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Chic Francuskinja pala na trend 'golih' haljina

Nalik kolegici Zoë Kravitz, odlučila je igrati na kartu seksepila pojavom u 'goloj' haljini ponoćno plave boje.

Njezin prozirni materijal malo toga ostavio je mašti, a ovim smjelim izdanjem podsjetila je na look iz 2022. godine, kada se na tadašnjoj reviji brenda AMI Paris pojavila u podjednako otkrivajućoj kreaciji.

Stilist Clement Lomellini zaslužan je za brojna nezaboravna izdanja zvijezde 'Emily u Parizu' pa tako i za ovo viđeno na novom izdanju Tjedna mode u Parizu.