Philippine Leroy-Beaulieu

Poslovna elegancija chic Francuskinje: Ona je dokaz da ovi uzorci itekako idu skupa

20.09.2024 u 16:21

  • +2

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: MM/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Uoči službenog početka jeseni na Netflix je stigla četvrta sezona 'Emily u Parizu', a njezine glavne zvijezde i dalje je marljivo promoviraju

Predvođena Lily Collins, glumačka postava Netflixove hit serije ovih dana boravi u New Yorku promovirajući je gostovanjem u TV emisijama i na brojnim događanjima.

Dame iz serije ovoga puta sudjelovale su na panel diskusiji koju je u njujorškom Centru Robin Williams organiziralo Udruženje filmskih glumaca - Američka federacija televizijskih i radijskih umjetnika (SAG-AFTRA).

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

I dok je Collins još jednom iskazala naklonost maloj crnoj haljini, a njezina prijateljica s malih ekrana Ashley Park osvanula u odijelu s efektnim detaljima, 61-godišnja Francuskinja odlučila se poigrati upečatljivim uzorcima s trendovskim predznakom.

Dva uzorka za moćan stajling

Oduvijek povezivan s politikom i novcem, uzorak pinstripes ušuljao se u žensku modu onoga trenutka u kojem su žene zasjele na rukovodeće pozicije i funkcije s visokom odgovornošću, a itekako je poželjan i sada, kada modnom scenom uvjerljivo dominiraju trendovi iz 90-ih i oni s početka milenija.

Potvrdila je to i Philippine Leroy-Beaulieu, istaknuvši ga košuljom sive boje i odgovarajućim detaljem kravate.

Moćno izdanje u duhu poslovne elegancije kreirala je i uz pomoć sive suknje pencil kroja, a posebno zanimljiv bio je odabir obuće.

Umjesto klasičnog para salonki, look je zaokružila visokim nabranim čizmama s efektom pitonove kože, dokazujući da hit uzorak iz 90-ih i jedan od najomiljenijih iz životinjskog svijeta mogu itekako dobro funkcionirati u paru.

Za besprijekorna izdanja ove chic Francuskinje, koja je gledatelje diljem svijeta osvojila ulogom marketinške guruice Sylvie, redovito se brine stilist Clement Lomellini.