LILY COLLINS

Plijenila seksepilom: Zvijezda 'Emily u Parizu' u najzavodljivoj verziji modnog klasika

13.09.2024 u 17:05

  • +3

Lily Collins

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia/Canva

Bionic
Reading

Nakon Rima, glumačka postava Netflixove hit serije 'Emily u Parizu' stigla je na 'mjesto zločina', a njezina glavna junakinja tim je povodom dominirala u crnom od glave do pete

Četvrtu sezonu glumica Lily Collins utjelovljuje lik američke marketingašice koju karijera dovodi u Pariz. Drugi dio nove sezone na Netflix je stigao 12. rujna, a nakon promocije u Rimu, glumačka postava stigla je u Pariz.

I dok je 35- godišnja Collins u talijanskoj prijestolnici ukrala svu pozornost u zlatnoj haljini brenda Schiaparelli, za parišku promociju serije servirala je crnu eleganciju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Senzualna verzija modnog klasika

U navedenom joj je pomogla zavodljiva kombinacija koju u cijelosti potpisuje modna kuća Dior. Predstavljena u pre-fall kolekciji brenda, sastoji se od predimenzioniranog sakoa ispod kojeg se nalazi i više nego zadovoljivi primjerak male crne haljine.

Stvorena od mnoštva presijavajućih resica i mrežaste tkanine priklanja se trendu 'golih' haljina kakve posljednjih sezona dominiraju izdanjima slavnih dama.

Poput Collins, u sličnoj verziji male crne haljine iz iste Diorove kolekcije ovih je dana osvanula i njezina glumačka kolegica Naomi Watts - u sklopu premijere svog novog filma na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

  • +3
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Cole Burston / Zuma Press / Profimedia

Chic izdanje za parišku premijeru, koje je miljama daleko od modnih odabira junakinje Netflixove serije koju utjeovlje, upotpunila je dijamantnim nakitom brenda Cartier, dok je odabir obuće pao na prepoznatljive BB salonke s potpisom Manola Blahnika.