LILY COLLINS

Zvijezda 'Emily u Parizu' pokazala najbolji stajling do sada, ali i hit frizuru

11.09.2024 u 12:27

  • +3

Lily Collins

Izvor: Profimedia / Autor: StarTeam/ABACA / Abaca Press / Domenico Cippitelli/NurPhoto/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda Netflixove hit serije 'Emily u Parizu' zablistala je na crvenom tepihu u izdanju koje je miljama daleko od stila junakinje koja ju je proslavila

U talijanskoj prijestolnici održana je svečana premijera drugog dijela četvrte sezone Netflixove hit serije 'Emily u Parizu'.

Glumica Lily Collins, koja utjelovljuje njezinu glavnu junakinju, ovoga puta zablistala je u zlatnom.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Za kreiranje besprijekornog izgleda Collins je angažirala poznati stilistički dvojac, Roba Zangardija i Mariel Haenn, koji je najveći buzz ostvario kreiranjem izdanjem za latino divu Jennifer Lopez.

Zlatni trenutak na crvenom tepihu

Za Collins su odabrali pripijenu haljinu od rebrastog pletiva zlatne boje, dužine tik do gležnjeva i s masivnim zlatnim detaljima u službi naramenica.

Riječ je o kreaciji s potpisom modne kuće Schiaparelli predstavljene u ready-to-wear kolekciji za ovogodišnju sezonu jesen/zima.

Oštra bob frizura i make-up u zemljanim tonovima naglasili su odabranu kreaciju, baš kao i dodatak mnoštva zlatnih narukvica i para crnih cipela s otvorom za prste.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević