MODNA IKONA DANAŠNJICE

Olivia Palermo zna kako isfurati trendi komade: Točkasti print vješto spojila s tenisicama koje nikad ne izlaze iz mode

01.06.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Slavnu njujoršku trendsetericu i modnu blogericu Oliviju Palermo često nazivaju modnom ikonom današnjice, i to s punim pravom. Lijepa Amerikanka puni prve redove svih vodećih modnih revija, posjeduje nevjerojatan osjećaj za estetiku odijevanja i baš nikad nije modno podbacila, što je po tko zna koji put dokazala i ovog puta

Proteklih tjedana zbog pandemije koronavirusa prava je rijetkost na ulicama SAD-a vidjeti osobe iz javnog života, no paparazzima nije promaknula modna blogerica i influencerica Olivia Palermo koja je na ulice New Yorka izašla kako bi prošetala svog dlakavog ljubimca.

Odjevena u lepršavu odjevnu kombinaciju koja je vijorila za njom, slavnu ljepoticu bilo je nemoguće ne uočiti. Malo tko u šetnju s psom odlazi u elegantnoj suknji i bluzi kao što to radi lijepa Olivia. Riječ je o kmbinaciji s potpisom brenda Greylin koju krasi toškasti print koji ove godine slovi za jedan od vodećih trendova.

  • +9
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid USA

Atraktivna brineta, koja u svom ormaru ima redom razvikane brendove, vješto je začinila stajling bezvremenskim bijelim tenisicama s detaljem mašne koje nose potpis brenda Alexandre Birman te se prodaju po cijeni nešto nižoj od tri tisuće kuna, kao i efektnom narančasto.crnom torbicom s potpisom brenda Toni Maticevski.

Iskopiraj stajling