nosi se boho chic

Olja Vori nadmašila samu sebe: Centrom Zagreba prošetala u haljini kakvu svi žele

05.10.2024 u 21:07

Bionic
Reading

Boho chic estetika osvojila je srca modnih ovisnica, pa tako i Olje Vori, koja je za šetnju Zagrebom birala eteričnu krem haljinu s volanima

Olja Vori često nas oduševi svojim modnim kombinacijama, a mora se priznati i da je sada nadmašila samu sebe, prošetavši centrom Zagreba u stajlingu koji je plijenio poglede.

Supruga bivšeg hrvatsko rukometaša Igora Vorija ove kišne subote nosila je haljinu kakvu trenutno svi žele - u neodoljivoj boho chic estetici.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Odabir je pao na maksi model krem boje, na kakav bi bila ponosna i Chemena Kamali, dizajnerica brenda Chloe koja je najzaslužnija za popularnost ovog stila.

  • +2
Chloe - Boho chic haljine jesen-zima 2024.-2025. Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Olja Vori u haljini boho chic estetike

Oljina haljina ističe se eteričnom siluetom, raskošnim volanima, vezanjem oko vrata s povezima na resice te perfektnim širokim rukavima obogaćenima crnom dekoracijom.

Uz ovaj veličanstveni komad nosila je sjajne crne čizme zlatnih detalja i niske pete te klasičnu crnu kožnu jaknu, koja je nezaobilazan dio stajlinga u prijelaznom razdoblju.

Uvijek pomno dotjerana

Sve je zaokružila chic krem šeširom, sunčanim naočalama i zlatnim nakitom te mini torbicom prebačenom preko ramena.

Olja Vori oduševila je stajlingom i prošli mjesec, kada nas je podsjetila da su zelena i ljubičasta boja savršeni spoj. Tada je uz tamnozelenu slip haljinu, model midi dužine sa senzualnim detaljima od čipke na dekolteu i donjem rubu haljine, nosila ljubičasti sako, a upečatljiv stajling upotpunila je zlatnim sandalama na petu koje se vežu oko gležnja.

PRAVO OSVJEŽENJE

Olja Vori pokazala savršen spoj i svojim stajlingom zasjenila sve na špici

Pogledaj galeriju