PUTNO IZDANJE

Ona i bez trunke šminke izgleda zadivljujuće

04.10.2016 u 15:45

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da ju uistinu krasi prirodna ljepota, glumica Margot Robbie potvrdila je u odlasku iz New Yorka pojavivši se bez trunke šminke u jednostavnoj i trendovskoj kombinaciji

Australska glumačka senzacija Margot Robbie plijeni pažnju gdje god se pojavi, pa tako i u putnim izdanjima.

Odlazeći iz New Yorka Margot je uočena u trendi kombinaciji sačinjenoj od jakne military stila ukrašene zakrpama, sive haljine midi dužine i klasičnih Puminih tenisica.

Više od praktične kombinacije kompletirane s crnom torbom na rame zanimljiviji je bio pogled na ogoljeno lice ove australske ljepotice.

Posljednjih mjeseci Margot Robbie čvrsto se etablirala kao ljepotica u usponu, oduševljavajući fanove šik frizurama i savršenim make-upom na crvenom tepihu i izvan njega.

Ova australska glumačka senzacija, međutim, nedavno je priznala da nije uvijek imala oko za beauty segment, napravivši nekolicinu grešaka u tinejdžerskim danima.

Na pitanje magazina Vogue kakav bi si savjet dala u 16. godini života, danas 26-godišnja Margot bez oklijevanja odgovara: 'Da stavljam manje make-upa.'

'Kad sam napunila 16, sjećam se da sam automatski razmišljala o jačem make-upu zato što sam se osjećala dovoljno starom da to mogu', dodaje Margot.

Po pitanju make-upa, ova australska ljepotica danas pribjegava politici 'manje je više'. 'S godinama sam postala dovoljno sigurna u sebe pa stavljam manje make-upa', priznaje Margot.


Iako se rijetko može vidjeti u izdanjima bez make-upa, Margot je potvrdila da je, u njezinom slučaju, on sasvim nepotreban.

Izgled lišen šminke istaknula je nemarnim polurepom.