STREET STYLE INSPIRACIJA

Ona je dokaz da omražene hlače i hit tenisice čine stajling bez greške

11.07.2024 u 13:23

  • +3

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kratke hlače od trapera s karakteristima kargo hlača ili uske verzije, po uzoru na modele s početka milenija, možda slove za veliki trend sezone, no nerijetko predstavljaju izazov za stiliziranje

Pogledom na police trgovina, ali i stajlinge fashionistica diljem svijeta, lako je zaključiti da su bermude ove sezone u popularnosti uvjerljivo zamijenile vruće hlačice od trapera kao donedavnog favorita.

Ipak ova trendovska silueta nije tako jednostavna za stiliziranje, no dame poput supermodela Gigi Hadid tu su da nas razuvjere.

Ova slavna plavuša, čije casual kombinacije predstavljaju veliku inspiraciju djevojkama diljem svijeta, u šetnji ulicama New Yorka ovih je dana ugledana u uskim, crnim hlače od trapera koje su sezale do koljena. Ovaj trendovski komad vješto je uparila s običnom bijelom majicom, zabavnim dodacima i parom trendi tenisica koje su ukratko dočarale ovogodišnju atmosferu na street style sceni.

Nakon mnoštva izdanja upotpunjenih sveprisutnim modelom tenisica Samba, 29- godišnja Hadid ovoga puta opredijelila se za ništa manje popularan model Gazelle u crvenoj boji.

Standardna nijansa crvene istaknuta na omiljenim retro tenisicama dodala je razigran element od kojeg ljetni outfiti uvijek profitiraju.

  • +15
Adidas tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo