uvijek u trendu

Ona ne zna reći 'ne' trendovima: Prošetala 'puddle' traperice i potvrdila novi hit sezone

11.11.2022 u 17:17

Bionic
Reading

Traperice širokih nogavica polako, ali sigurno probijaju svoj put na vrh ljestvice hitova jesenske mode. Rado ih nosi i Kylie Jenner, koja često odlučuje o 'topovima' i 'flopovima' sezone

Čim se čuje za novi trend u najavi, Kylie Jenner mora ga odobriti! Čini se da joj se puddle model hlača, posebice traperica sviđa jer ih je hrabro prošetala ulicama New Yorka u streetstyle varijanti po njezinom ukusu.

Ulice New Yorka ugostile su Kylie koja ih je počastila šetnjom u trendy outfitu. Iako zvuči jednostavno, popularna Jennerica sve komade nosi na svoj osebujan način pa tako i obične komade učini vrlo zanimljivima.

Vjerojatno je bila inspirirana 90-ima kada je kratkoj crnoj košulji zakopčala je samo dva gumbića. Iako je istovremeno pokazala i dekolte i trbuh, široke traperice sakrile su siluetu nogu i gotovo posve prekrile njezine glomazne crne cipele.

  • +6
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz to, nosila je i crnu natkošulju i kaput pa je cijeli outfit djelovao jako slojevito i stylish.

Puddle hlače su hlače jako širokih i dugačkih nogavica koje gotovo i prekrivaju obuću. Zahvaljujući brendovima kao što su Balenciaga i Proenza Schouler, koji su prihvatili novi model hlača, jako široke traperice su in ove sezone.